İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat'teki konuğu Ali Ekber Yıldrırım kimdir

İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat'teki konuğu Ali Ekber Yıldrırım kimdir
Çalar Saat programının konuğu olarak stüdyoya gelen Ali Ekber Yıldırım yorumlarıyla gündemi belirledi. Peki Ali Ekber Yıldrırım kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen sabah haberleri programlarının başında gelen Çalar Saat'te bugün çiftçi ve tarımın son durumu ele alındı. Zor bir dönemden geçen tarım üzerine FOX TV stüdyosuna konuk edilen Ali Ekber Yıldırım günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. #ÜretenTürkiyeİçin etiketiyle yayınlanan Çalar Saat'in konuğu Sibel İnceoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?
 

Ali Ekber Yıldırım kimdir? Özgeçmişi

Dünya Gazetesi'nde 28 yıldan beri gazetecilik yapıyor. Muhabir,haber müdürü ve İzmir Temsilcisi olarak çalıştı. Tarım konusunda uzmanlaştı ve 20 yıldır tarım yazıyor. Tarım,gıda,hayvancılık konularında ulusal ve yerel televizyonlarda sıklıkla görüşüne başvuruluyor. 
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından 2010'da "Yılın Gazetecisi" seçildi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Nezih Demirkent Özel Ödülü dahil ekonomi gazeteciliği ve tarım yazılarından dolayı aldığı çok sayıda  ödülü var. Dünya Gazetesi'nde haftada iki gün köşe yazısı yazmanın yanı sıra 4 Mevsim Tarım Dergisi'nin Yayın Yönetmenliğini sürdürüyor.
Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu(İletişim Fakültesi) Gazetecilik Bölümü’nden 1987'de mezun oldu. Okul yıllarında çeşitli dergilere röportajlar yaptı. 
Gazeteciliğe ANKA Haber Ajansı'nda başladı.
Dünya Gazetesi'nde 1988 yılından bu yana muhabir, haber müdürü ve İzmir Temsilcisi olarak görev yaptı. Gazetenin Kurucusu Nezih Demirkent'in yönlendirmesi ile 1996'dan beri tarım yazıları yazarak bu alanda uzmanlaştı.
TRT'de 22 yıl aralıksız yayınlanan Bu Toprağın Sesi Programı'na uzun süre danışmanlık yaptı. 
Mezun olduğu Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde 5 yıl "Gazete Haberciliği" ve "Haber Değerlendirme" dersleri verdi. 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nde 4 yıl süreyle Başkan Yardımcılığı yaptı.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından 2010 yılında Haber ve Ekonomi dalında Yılın Gazetecisi seçildi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Nezih Demirkent Özel Ödülü dahil ekonomi gazeteciliği ve tarım yazılarından dolayı aldığı çok sayıda ödülü var. 
Dünya Gazetesi'nde tarım yazarlığı ve grubun yayın organı 4 Mevsim Tarım Dergisi'nin Yayın Yönetmenliğini sürdürüyor.
 

ADEM SÖZÜER KİMDİR

osman can

josef sural kimdir

alanyaspor kaza



TURGUT KAZAN



ismail küçükkaya

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

osman sarıgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.