İstanbullu Gelin'in kıskandıran başarısı

İstanbullu Gelin'in kıskandıran başarısı
Star TV ekranlarında yayınlanan ve her cuma günü reyting zirvesine oynayan İstanbullu Gelin yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Dizinin seti farklı ülkelerden gelen ziyaretçilerle doldu taştı.

Aslı Enver ve Özcan Deniz'in baş rollerini paylaştığı, Fırat Tanış gibi ünlülerin de yer aldığı İstanbullu Gelin dünya televizyonları tarafından da ilgiyle takip ediliyor. O3 Medya'nın yapımcığını üstlendiği dizi büyük bir kitleye ulaştı.

Aralarında Arnavutluk, Romanya, Hırvatistan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Yunanistan, Gürcistan, Kazakistan, Karadağ, İsrail ve Angola gibi ülkelerin de bulunduğu 15'ten fazla ülkeye satılan 'İstanbullu Gelin' dizisi, Türkiye’deki başarısının ardından yayına girdiği pek çok ülkede geniş izleyici kitlesine ulaştı.

Meksika ve Kostarika’da yayına girmek için gün sayan yapım için Arjantin, Şili, Peru, Uruguay, Brezilya ve Panama'yla da görüşmeler devam ediyor.

'İstanbullu Gelin' dizisinin setini ziyaret etmek ve özellikle başrol oyuncularıyla röportajlar yapmak üzere pek çok yabancı kanal temsilcisi, ülkemize geliyor. Geçtiğimiz günlerde Hırvatistan, Arnavutluk ve Bosna Hersek’ten gelen misafirleri sette ağırlayan dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver, 'İstanbullu Gelin’in başarısı üzerine söyleşi gerçekleştirirken, konuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.