İsviçre'den geldi, Kuaförüm Sensin'i salladı! Arzu Demirkıran kimdir?

İsviçre'den geldi, Kuaförüm Sensin'i salladı! Arzu Demirkıran kimdir?
SHOW TV'de yayınlanan stil yarışması Kuaförüm Sensin'de 30. hafta modellerinden biri olan Arzu Demirkıran güler yüzü ve sempatikliği ile dikkat çekti. İsviçre'den programa katılan güzel model hakkında binlerce kişi de hakkında araştırma yaptı. Peki Arzu Demirkıran kimdir? Detaylar haberimizde.

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de büyük bir heyecan yaşanıyor. Takımlar saç ve makyaj konusunda birbirleri ile yarışırken en önemli husus modellerine uygun tasarımları çıkartmak .Bu sebeple modeller de büyük önem taşıyor. Koray ve Sevil'in modeli olarak İsviçre'den yarışmaya katılan Arzu Demirkıran ilk andan itibaren dikkatleri üzerine çekti. Hakkında birçok arama yapıldı ve kim olduğu öğrenilmek istendi. Hayatına dair bilgileri sizler için derledik.
 


Arzu Demirkıran kimdir?

22 Ağustos 1980 doğumlu.İsviçre'de doğup büyümüş. Bekar. 17 yaşında bir çocuğu var. Aslan burcu. Hobileri arasında dans, resim çizmek ve kitabını yazmak var. 2013 yılından bu yana sağlık sorunları sebebiyle çalışamamış ancak gelecek sene iş hayatına adım atacak. Kendisini çok güçlü, pozitif kalan, yardım seven ve ilk olarak karşısındaki düşünen biri olarak tanımlıyor. Ayrıca çok duygusal olduğunu belirtiyor. Dostlarına zarar gelmesine izin vermeyeceğini belirtiyor. Yarışmaya kendisine çok farklı bir anı olması için katılmış. Zamanında garsonluk ve satış elemanlığı yapmış. 16 yaşından bu yana çalışıma hayatı var.

kuaförüm sensin arzu demirkıran

kuaförüm sensin arzu demirkıran

kuaförüm sensin arzu demirkıran
 


Sosyal medyayı salladı!

Programa İsviçre'den katıldığını açıklayan Arzu Demirkıran bir anda program izleyicileri ve sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturdu. Kendisine yüzlerce istek geldiğini ve cevaplandırmakta zorlandığını belirten Arzu Hanım sıcakkanlı tavrıyla da yarışmada ön plana çıkan isimlerden biri olmayı başardı. Bu haftanın en mutlu insanı kendisi olabilir. Arzu Demirkıran'a Instagram'da takip etmek isterseniz @arzu_diana22 hesabından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.