İzdivaç programında her gün ayrı bir skandal! Şimdi de gelinler dans ediyor

İzdivaç programında her gün ayrı bir skandal! Şimdi de gelinler dans ediyor
Global TV'ye taşınıp RTÜK yaptırımlarından kurtulan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın programında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Son olarak gelin adayları dama adaylarını etkilemek için seksi danslar etmeye başladı.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın yayınında skandallar bitmiyor. İkilinin televizyon kanalındaki programlarında arka arkaya yaşanan olaylar gündemi meşgul etmiş ve diğer izdivaç yayınları da ele alınarak yasaklanmıştı. Ancak internet üzerinden yayın yapma imkanı sağlayan Global TV'ye taşınan ikilinin durmaya niyeti yok. 

RTÜK'ün televizyon kanallarına getirdiği yasak sonrası evlendirme programlarını Youtube kanalında yayınlamaya başlayan Seda Sayan ve Uğur Arslan, gelin adaylarına yaptırdıkları ile sınırları zorlamaya devam ediyor.

Programın son yayınlanan tanıtım jeneriğinde gelin adayları beğendikleri damat adayı için canlı yayında rekabete tutuşuyor. Birbirlerine yönelik sert ifadeler kullanan gelin adayları, sonunda damat adaylarını etkilemek için dans figürlerini konuşturmaya başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.