İzmir'de bulunan kadın cesedi Meral Polat'a mı ait! Şok detay...

İzmir'de bulunan kadın cesedi Meral Polat'a mı ait! Şok detay...
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının araştırdığı Meral Polat'tan günlerdir haber yok. Bornova'da ise yanmış bir kadın ceset bulundu. Peki bu ceset Meral Polat'a mı ait? İşte detaylar...

Başarılı gazeteci Müge Anlı yeni haftanın ilk programıyla ekranlara geldi. 19 Kasım'dan bu yana Adana'dan gittiği İzmir'de kendisinden haber alınamayan Meral Polat ile ilgili flaş bir gelişme paylaşıldı.

Program Fikriye Hanım'ın feryatlarıyla başladı. Fikriye Hanım; 'Allah onları yaksın. Kızımın üstünde kül vardı. Rüyada gördüm.' dedi.

Yanmış kadın cesedi bulundu
Bornova Şahintepe'de bir kadın cesedi bulundu. Yanmış şekildeydi. Futbol sahası altında bir vatandaş tarafından görüldü. Emniyet ekiplerine haber verildi. 25-30 yaşlarında 1.50 boylarında olduğu belirlendi. Kimliği yoktu. Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Meral Polat'ın kaybolduğu noktaya 15 km mesafe ve 25 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Adli Tıp Raporu ve polis araştırması sonucu bekleniyor.

Vatandaşlar görmemiş
Müge Anlı'nın ekibi İzmir'deydi. Tuğçe Hanım olay yerinden son dakika bilgisi verdi. Halkla görüştüklerinde yangını görmediklerini anlatmışlar. Resmi bir bilgi yok anca cumayı cumartesiye bağlayan gece sabaha karşı olduğu dile getirilmiş. Öldürülmüş kadının burada yakıldığı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.