İzzet Pinto kimdir? Cüneyt Özdemir'in Twitter mesajına 10 bin dolar veren kim

İzzet Pinto kimdir? Cüneyt Özdemir'in Twitter mesajına 10 bin dolar veren kim
Twitter'de son dönemde birçok ünlü isim twitlerini satarak gelir elde etmeye başladı. Bu isimlerden biri de Cüneyt Özdemir oldu. Başarılı televizyoncu sosyal medya platformunda gönderdiği bir mesajını satışa çıkardı ve İzzet Pinto tarafından 10 bin dolarlık teklif yapıldı. Peki, İzzet Pinto kimdir? Cüneyt Özdemir'in ilk Twitter mesajına 10 bin dolar veren kim? Detaylar haberimizde.

Sosyal medyada başlayan yeni bir akımla birlikte birçok ünlü Twitter üzerinde gönderdikleri mesajları satılığa çıkarıyor. Kimi gelir elde ederken bazıları da sosyal kuruluşlara bağış yaparak iyi yönde değerlendirilmesinii sağlıyor. Cüneyt Özdemir de son dönemde iyice artan takipçi sayısının ardından Twitter'da attığı bir mesajı satışa çıakrdığını duyurdu ve İzzet Pinto'dan 10 bin dolarlık teklif geldi. İnternet kullanıcıları da kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, İzzet Pinto kimdir? Cüneyt Özdemir'in ilk Twitter mesajına 10 bin dolar veren kim? Detaylar haberimizde.


İzzet Pinto kimdir?

İzzet Pinto, Dünyanın önde gelen bağımsız TV içerik dağıtıcısı olan Global Agency’nin kurucusudur. 1978 doğumlu olan Pinto, eğitimini Türkiye ve ABD’de tamamladı. Uzun yıllar Uzakdoğu’da ticaretle ilgilenmesinin ardından, Türkiye’nin en çok satan yazarlarını yurtdışında temsil etti. 2008 yılında Global Agency’i kuran Pinto, format ihracatıyla başladığı yolculuğuna Türk dizi ihracatıyla devam etti ve bugün dünyanın her yerinden 150 seçkin projeyi temsil ediyor. İzzet Pinto, Junior Chamber International tarafından Yılın Girişimci Ödülü (2008) ve MIPTV Onur Madalyası (2018) ödülü aldı.

izzet pinto

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.