Kader Alev Üçtaş sosyal medyayı salladı! Instagram'da binlerce takipçisi var

Kader Alev Üçtaş sosyal medyayı salladı! Instagram'da binlerce takipçisi var
Bugün yeni hafta yarışmacılarıyla başlayan Zuhal Topal'la Sofrada programının yarışmacılarından biri olan Kader Alev Üçtaş, sosyal medya ve internette en çok aranan isimlerinden biri haline geldi. Üçtaş'ın Instagram hesabında da binlerce takipçi bulunuyor.

Zuhal Topal'ın sunduğu yemek yarışması hafta içi her gün evlere konuk olurken yarışmacılar arasındaki rekabet de büyük bir heyecan yaratıyor. Beş gelin ve kaynananın kıyasıya mücadelesi izleyenleri ekran başına kilitliyor. FOX TV'nin en başarılı yapımlarından bir olarak kabul edilen ve kendi kuşağındaki rakipleriyle yarışan programın bu haftaki yarışmacıları da belli oldu. Kaynanası Aynur Hanım ile yarışmaya katılan Kader Alev Üçtaş güzelliği ile dikkat çekti ve günün en çok aranan ve hakkında bilgi öğrenilmek istenen yarışmacılarından biriydi. Peki Kader Alev Üçtaş kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Kader Alev Üçtaş kimdir?

23 yaşındaki güzel gelin bir güzellik merkezinde estetisyenlik yapıyordu ancak şu an çalışmıyor. 9 aylık evli ve 7.5 aylık da hamile. Gezmeyi, şarkı dinlemeyi ve eşi ile vakit geçirmeyi çok seviyor.



zuhal topal'la sofrada kader alev üçtaş fotoğrafları
 


Kader Alev Üçtaş Instagram hesabı

Bu haftanın en gözde gelinlerinden biri olmayı ilk günden başaran Kader Alev Üçtaş, Instagram'da da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. @kader_alev_uctas kullanıcı adından kendisine ulaşabilirsiniz. Kader Hanım'ı 3433 kişi takip ederken, listesinde 256 hesap bulunuyor. Hesabında genellikle eşi Burak Bey ile olan fotoğraflarını yayınlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum