Kadın 59 bölüm full tek parça HD İzle! 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV

Kadın 59 bölüm full tek parça HD İzle! 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV
FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kadın son bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Kadın 59. bölümü ile ekranlara geldi ve binlerce kişi tarafından seyredildi. Peki Kadın'ın 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Salı akşamları reyting zirvesinde Eşkıya Dünyaya Hükümda Olmaz'ın en büyük rakipllerinden biri şüphesiz Kadın. Yaşanan duygusal, hüzün ve aşk dolu anlar izleyicileri televizyon başına kilitliyor. 60 bölüme yaklaşan yapım bu akşam da oldukça iddialı ve takipçilerini bekliyor. Televizyondan izleyemeyenler, kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Kadın 59. bölüm tek parça full HD izle alternatifleri ve 60. bölüm yayınlandı mı? sorusunun detayları haberimizde yer alıyor.

Kadın 59. bölüm özeti
Emre'nin Şirin'in umurunda olmadığını öğrenen İdil, elindeki tek kozu da kaybettiğini düşünmektedir. Şirin'den ihtiyacı olan parayı almak için başka yollara başvurur. Şirin ise Ceyda'nın oğlunun Emre'den olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Ceyda'nın yanında alır. Şirin'in bunu nereden öğrendiğini anlayamayan ve darmadağın olan Ceyda'nın bu durum karşısında suçlayacağı tek bir isim vardır: Bahar.Ceyda'dan Bahar ve Sarp'ın aynı evde yaşadığını öğrenen Arif, sinirlerine hakim olamaz. Bu kez Bahar'ı asla affetmemekte de kararlıdır. Her şeyi Bahar ile açık açık konuştuğu zaman ise Bahar'dan şok bir cevap alacaktır. Artık bir karar vermek zorunda kalan Bahar, onu çok seven ve her şeye rağmen yanında olan Arif'i mi, yoksa yıllardır hasretini çektiği ve öldü sandığı çocuklarının babasını mı seçecektir?

FOX TV Kadın 59. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Kadın 59. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kadın'ın 59. bölümünü foxtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Kadın 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV'nin fenomen dizisi Kadın'ın 60. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa foxtv.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.