Kadın Şirin kimdir? Seray Kaya kimdir - Kaç yaşında, nereli, burcu

Kadın Şirin kimdir? Seray Kaya kimdir - Kaç yaşında, nereli, burcu
Kadın dizisinde herkesin dikkatini çeken Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya'nın kim olduğu merak edilerek araştırılıyor. Dizide kötü bir kimliği bulunan Seray Kaya kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve burcu nedir? gibi soruların yanıtı haberimizde.

Tv8'de yayınlandığı günlerde reyting zirvesine ortak olan ve başarıyla sürdürdüğü macerasında önemli izlenme oranları yakalayan dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri de Şirin. Seray Kaya'nın hayat verdiği Şirin'in yaptığı kötülüklerden dolayı tepkileri üzerine çekmesi araştırmaları da beraberinde getirdi. Başarılı oyuncu da bu durumdan rahatsız olduğunu ifade ediyor. Peki Kadın dizisinin Şirin'i kimdir? Seray Kaya kimdir? İşte hakkında bilinmesi gerekenler ve detaylar...

Seray Kaya kimdir?
Ünlü oyuncu 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise yıllarında bir güzellik merkezinde makyöz olarak hem çalışmış hemde eğitimini sürdürmüştür.  Lise eğitimini tamamladıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim alan Seray Kaya, ilk kez 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı isimli dizide canlandırdığı Rezzan karakteri ile kameraların karşısına geçti. Birçok ünlü markanın reklam yüzü de olan Seray Kaya, bugüne kadar Evli ve Öfkeli, Rengarenk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır. Şu ana kadar herhangi bir sinema filminde rol almayan oyuncu, son olarak 2016 yılında Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları “Gülümse Yeter” dizisinde Gül karakterini canlandırdı.

Seray Kaya kaç yaşında?
Şimdilerde, Fox Tv'de yayınlanmakta olan Kadın dizisinde Şirin Sarıkadı karakterini canlandıran Seray Kaya 27 yaşında.

seray kaya

Seray Kaya boyu kaç cm?
Seray Kaya 1.65 metre boyunda.

Seray Kaya kç kilo?
53 kilo.

Seray Kaya hangi burç
Kova burcudur.

Seray Kaya'nın rol aldığı diziler ve filmler
2017 – Kadın (Şirin) (TV Dizisi) 
2016 – Gülümse Yeter (Gül) (TV Dizisi)
2015 – Evli ve Öfkeli (TV Dizisi)
2014 – 2015 – Kocamın Ailesi (Miray) (TV Dizisi)
2012 – Huzur Sokağı (TV Dizisi) 2012

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.