Kaftancıoğlu'nun 'troll' suçlamasına Özdemir'den yanıt: Yüzüme söyle bu zırvaları

Kaftancıoğlu'nun 'troll' suçlamasına Özdemir'den yanıt: Yüzüme söyle bu zırvaları
Gazeteci Cüneyt Özdemir ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu arasında, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un kiraladığı vakıf arazisindeki yapılarıyla ilgili atışma yaşandı. Kaftancıoğlu’nun ‘trol’ ifadesine Özdemir meydan okumalı bir yanıt verip “Bir de benim yüzüme karşı söyleyin bu zırvalarınızı” ifadesini kullandı.

Fahrettin Altun’un Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden aylık 258 liraya arazi kiraladığı ve Cumhuriyet’in “Boğaz’da kaçak var” başlığıyla duyurduğu haberin ardından, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş Altun’un evinin fotoğrafını çektiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada “CHP ilçe başkanına kamunun malını koruduğu, halkın hakkını hukukunu gözettiği için kimse dokunamaz. Devletin nüfuzu halkın hakkını korumak için var ve bunu isteseniz de istemeseniz de öğreneceksiniz! Şehir eşkiyası hukuk tanımayıp kaçak iş yapanlara denir bunu da öğreneceksiniz!” demiş, gazeteci Cüneyt Özdemir de bu açıklamanın ardından Kaftancıoğlu’nu eleştirmişti.

KAFTANCIOĞLU: ŞİMDİLİK BEDAVA TROLLÜK YAPIP…
Kaftancıoğlu, Tele1’de yayınlanan Zeynel Lüle’nin programında, “İktidarın bir paralı trolleri var, bir de kendilerine gazeteci diyen yüksek ücretli trolleri var. Şu anda paralı trol olmayan ama yurt dışına kaçmak zorunda kaldığı için şimdilik bedava trollük yapıp, gelip paralı trollük yapmak isteyenler var” ifadelerini kullanmıştı.

ÖZDEMİR: YÜZÜME SÖYLEYİN BU ZIRVALARINIZI
Özdemir, bu eleştirilerinden sonra, Kaftancıoğlu’nun kendisi hakkında ifadeler kullandığını savunarak şunları söyledi:

“Korona günlerinde işi gücü bırakıp kafayı Fahrettin Altun’a takan İstanbul il Başkanı Sayın Canan Kaftancıoğlu’nu eleştirmiştim. Anlaşılan çok ağırına gitmiş. Kendisine yandaş kanallara çıkıp (adımı vermeye cesaret edemese de) hakkımda atıp tutuyor. Bir sürü zırva, iftira…

Buyurun bu akşam 20.00’de canlı yayına beklerim. Bir de benim yüzüme karşı söyleyin bu zırvalarınızı… Bakın sizin arkanızda bir dediğinizi iki etmeyen CHP İl Örgütü var. Bir dediğinizi iki etmiyorlar. Ben Tek! 30 yıllık gazeteci geçmişimleyim, o kadar…” duvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.