Kağıt Ev 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı? İzlenme oranları

Kağıt Ev 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı? İzlenme oranları
STAR TV ekranlarında bu akşam başlayacağı yayın hayatında izleyicilerin karşısına çıkan Kağıt Ev ilk bölümü ile herkesi ekran karşısına kilitledi. Ünlü oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımın ilk günde elde edeceği izlenme oranları merak konusuydu. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Kağıt Ev 1. bölüm reyting sonuçları ve izlenme oranları haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sebebiyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle daha fazla ekran başında zaman geçiren izleyicilerin artık yeni bir alternatifi daha var. Sefirin Kızı'nın final yaptığı haftanın ardından Kağıt Ev 1. bölümü ile yayınlanıyor. Son dizisi kısa süren Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun baş rollerinde oynadığı diziden beklentiler büyük ancak rakipler de iddialı. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Kağıt Ev 1. bölüm reyting sonuçları ve izlenme oranları haberimizde yer alıyor.


Kağıt Ev 1. bölüm özeti

Star’ın yeni dizisi ‘Kağıt Ev’in yayın günü belli oldu. Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı ‘Kağıt Ev’, ilk bölümüyle 19 Nisan Pazartesi Star’da başladı. Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın paylaştığı “Kağıt Ev”in oyuncu kadrosunda ise; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.  Mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ve önüne geçemedikleri bir cinayetle darmadağın olan Fırtına ailesinin sıra dışı hikayesini ekrana taşıyan “Kağıt Ev” her Pazartesi Star’da… Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı ‘Suçlu Peşinde’ programının yapımcısı Azra İnce’nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin’i aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti farketmez bile.  Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm’ün kızı İnci’yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre’nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.  Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm’ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci’yi göz yaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert’tir… Çünkü İnci, Mert’in herkesten gizlediği sevgilisidir. Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan’a tutkuyla bağlanan Azra da, zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

kağıt ev


 

Kağıt Ev 1. bölüm reyting sonuçları

Televizyonda yayınlandığı ilk bölümle ekranlardaki yerini alan Kağıt Ev'den beklentiler büyük. Ancak aynı kuşakta yer alan diziler karşısındaki mücadelesinde elde edeceği oranlar öğrenilmek isteniyor. Çukur, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma'nın yayınlandığı günde ayrıca ana haber bültenleri de zirve adayları arasında bulunuyor. Reyting sonuçları 10.00-10.30 arasında açıklanmaktaıdr.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.