Kalk Gidelim 73. bölüm (final) tek parça izle

Kalk Gidelim 73. bölüm (final) tek parça izle
TRT1 ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Kalk Gidelim 73. bölüm (sezon finali) izle seçeneği ile karşınızdayız.

Cumartesi akşamlarının zirve sahibi Kalk Gidelim dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Ufuk Özkan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve uzun süredir gündemden düşmeyen Kalk Gidelim'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Kalk Gidelim 73. bölüm tek parça full HD izle sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Kalk Gidelim 73. bölüm özeti
Seyfettin ve Mustafa Ali ata yadigarı baba evini kaybetmemek için ellerinden geleni yapsalar da Dal sülalesinin eve ve araziye ortak bazı fertleri fiyatı yükselttikçe yükseltirler. Evin akıbetini köydeki herkes öğrenir. Sefer, Meryem ve diğer köylüler de kendilerince yardım etmenin yolarını ararlar. Şakir de kendi yöntemleriyle gerekli parayı bulmaya çalışır. Diğer yandan Nusrettin ve Celil’i Seyfettin ve Mustafa Ali ikna etmeye çalışsalar da nafiledir. Dedelerini üzgün ve çaresiz gören torunlar Samim, Halim ve Canberk de ellerinden geleni yaparlar. Evi kurtarma macerasında gerek Seyfettin, Mustafa Ali ve Halil gerekse çocukları ummadıkları bazı durumlarla karşılaşırlar. Doğup büyüdükleri, zora düşünce sığındıkları baba ocağı adım adım elden giderken Sevda, Hatice, Nurcan ve Nuriye de ellerini taşın altına koyup harekete geçerler. Hacı Hüseyin’in başlarında olduğu evleri elden çıkmasın diye bütün ahali topyekûn seferber olmuş bir şekilde hareket etse de Nusrettin ve Celil’in inadını kırmakta zorlanacaklardır.  

ayça varlıer kalk gidelim

TRT1 Kalk Gidelim 73. bölüm full tek parça HD izle
Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Kalk Gidelim 73. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kalk Gidelim'ın 73. bölümünü TRT1.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

KALK GİDELİM MEHTPA BAYRİ SEVDA DAL
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.