Kanal D Ana Haber spikeri Deniz Bayramoğlu kimdir?

Kanal D Ana Haber spikeri Deniz Bayramoğlu kimdir?
Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Buket Aydın'dan sonra Kanal D Ana AHaber'i Deniz Bayramoğlu'nun sunacağı açıklandı. Peki Deniz Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Uzun süre görev aldığı Kanal D Ana Haber sunuculuğundan istifa ettiğini açıklayan Buket Aydın'dan sonra kimin geleceği merak konusuydu. Günlerdir sorulan soru yanıtını buldu. Eşi de kendisi gibi medyada çok tanınan ve bu akşamdan itibaren rakeabet içine gireceği Ece Üner olan Deniz Bayramoğlu hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki Deniz Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?

Deniz Bayramoğlu, 1975’de Malatya’da dünyaya geldi. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünde okumaya başlayan Deniz Bayramoğlu 3 yıl okuduktan sonra eğitimine ara verip gazeteciliğe başladı. Daha sonra 2005 yılında Çevre Mühendisliği Bölümü’nde tekrar okumaya başladı.

1999 – 2000 arasında Yeni Binyıl’da finansal haber editörü olarak çalışan Bayramoğlu Demokrasi, Sabah Gazetesi ve Yeni Yüzyıl Gazetesi’nde muhabirlik yaptı. Liberal Bakış ve Gündem Gazeteleri’nde editör olarak çalıştı.

CNN TÜRK televizyonunda önce borsa yorumcusu olarak görev yaptı. Daha sonra İş Yemeği programını hazırlayıp sundu.

2008-2009 yılı döneminde 12-14 Güncel isimli programı Pelin Çift ve Alp Özgen'le birlikte sundu. 2009 yılının Eylül ayından itibaren hafta içi her gün saat 09:00'da ekrana gelen Parametre'yi sundu.

Deniz Bayramoğlu, hali hazırda CNN TÜRK televizyonunda hafta içi her gün Semiha Şahin ile birlikte Güne Merhaba programını sunuyor.

Deniz Bayramoğlu, Show TV haber spikeri Ece Üner ile 6 Şubat 2013 tarihinde Roma'da evlendi.

Deniz Bayramoğlu ece üner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.