Kılıçdaroğlu'nun idamını isteyen Akit'in elemanı, İBB'de üst düzey görevde!

Kılıçdaroğlu'nun idamını isteyen Akit'in elemanı, İBB'de üst düzey görevde!
"Kılıçdaroğlu'nun idamını isteyen Akit'in İBB'deki kadrolaşması şaşırtıyor" diyen Güner, İBB Müdürü Mehmet Çelik'in de Akit elemanlarından olduğunu duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 18 aylık hizmet sürecinin hesabını verdiği basın toplantısında kendisine soru soran Akit TV muhabirine "siz gazete değilsiniz" demesiyle İBB-Akit gerilimi pik noktaya ulaşmıştı. Gazeteci Cihan Güner ise geçtiğimiz günlerde bu gerilimle alakalı çarpıcı bir detayı aktarmıştı. 

"Araştırdım, netleştirdim ve yazıyorum" diyen Güner, İBB'ye bağlı Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı olarak çalışan Lütfü Özşahin'in Akit elemanı olduğunu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da daha önce hakaret ettiğini kanıtlarıyla paylaşmıştı. Güner, Özşahin'in tek olmadığını belirtmişti. Diğer bir Akit elemanının da İBB'de müdür olarak görev yaptığını belirten Güner "üstelik bu müdür, zaman zaman değil, her hafta AKİT ekranında boy gösteriyor. Netleştirdikçe sizinle paylaşacağım" demişti.

İBB YÖNETİMİNDE AKİTÇİ KONTENJANI

KRT Genel Yayın Yönetmeni Güner, bugün paylaştığı mesajlarda o müdürü de bulduğunu açıkladı. "Kılıçdaroğlu'nun idamını isteyen, İBB Başkanı için 'Hayvan, Ekrem' manşeti atan Akit'in, İBB'deki kadrolaşması şaşırtıyor" diye söze başlayan Güner, İBB Levazım ve Ayniyat Müdürü Mehmet Çelik'in de AKİT Tv elemanlarından olduğunu duyurdu.

Açıklamasında "İmamoğlu'nun 'gazete değilsiniz' dediği grubun televizyonunda, bu tartışmanın üzerinden iki gün geçtikten sonra bile programa çıkan yorumcunun İBB çalışanı olduğunu yazmış, yeni bir isim açıklayacağımı söylemiştim" diyen Güner, Akit'te program yapan İBB Müdürü Mehmet Çelik'in, İmamoğlu "siz gazete değilsiniz" dedikten sonra 2017'den beri her hafta yerini aldığı ekranda bu hafta görünmediğini söyledi.

İBB DAHA NE KADAR SUSACAK?

Şimdi, İBB'nin Akit elemanlarıyla ne yapağı merak konusu. İBB yetkililerinden halen bir açıklama gelmezken Cihan Güner ise "Anıtkabir'i 'anırkabir' yazan, 10 Kasım'da 'Zulüm 1938'de son buldu' manşeti atan, Kılıçdaroğlu'nun idamını isteyen, İBB Başkanı'na hakaret eden Akit'in İBB'deki kadrolaşması için yönetimin atacağı adımı merak ediyorum. İzleyelim, görelim" yorumunda bulundu. toplumsal.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.