Kim Milyoner Olmak İster'de Johnny Carson cevabı nedir? Kıtlık üreten ürün...

Kim Milyoner Olmak İster'de Johnny Carson cevabı nedir? Kıtlık üreten ürün...
ATV ekranlarının başarılı yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan Johnny Carson sorusu Türkiye'nin güdnemine oturdu. Soru karşısında kararsız kalan ve doğru yanıt veremeyeceğini düşünen yarışmacı programdan çekildi. Sorulan "ABD'de 1973'te sunucu Johnny Carson, programında hangi üründe kıtlık yaşandığını söyleyip şaka yapmış ve yaşanan panik yüzünden o üründe gerçekten kıtlığa sebep olmuştur?" sorusunun cevabı nedir? İşte detaylar...

Yüz binlerce kişiyi her bölümüyle ekran başına kilitleyen Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı 30 bin lira kazanmak için "ABD'de 1973'te sunucu Johnny Carson, programında hangi üründe kıtlık yaşandığını söyleyip şaka yapmış ve yaşanan panik yüzünden o üründe gerçekten kıtlığa sebep olmuştur?" sorusunu doğru yanıtlamalıydı. Ancak çekilme kararı alan yarışmacı 15 bim lira ile yetindi. Sorunun cevaı ise sosyal medyada araştırma konusu olurken her geçen saniye daha fazla aranmaya devam ediliyor.

Soru: ABD'de 1973'te sunucu Johnny Carson, programında hangi üründe kıtlık yaşandığını söyleyip şaka yapmış ve yaşanan panik yüzünden o üründe gerçekten kıtlığa sebep olmuştur?

A) Kahve

B) Ekmek

C) Tuvalet kâğıdı

D) Bulaşık eldiveni

Cevap: C) Tuvalet Kağıdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.