Kim Milyoner Olmak İster sorusu Aşk komandoları hangi ülkededir! İşte cevabı

Kim Milyoner Olmak İster sorusu Aşk komandoları hangi ülkededir! İşte cevabı
ATV'de Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmada sorulan sorular gündeme oturmaya devam ediyor. Son olarak Aşk Komandoları hangi ülkededir sorusu araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Milyonlarca lira kazanma hayali ile sihirli koltuğa oturan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacıları zor sorularla karşı karşıya kalıyor. Özellikle ilk 6 sorudan sonra zorluk çıtası yükselen sorulara karşı cevap vermekte zorlanan milyoner adayları için dün bir kez daha kritik bir soru geldi. Toplam 12 sorunun yer aldığı yarışmada 'Aşk Komandoları olarak bilinen farklı sınıf ve cinslerden birbirlerini seven çiftleri koruma altına alıp evlenmeleri için destek olan örgüt hangi ülkededir?' sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Aşk komandoları hangi ülkededir? 20 Aralık tarihli Kim Milyoner Olmak İster son bölüm izleyenler Aşk Komandoları olarak bilinen farklı sınıf ve cinslerden birbirlerini seven çiftleri koruma altına alıp evlenmeleri için destek olan örgüt hangi ülkededir? sorusunun yanıtını aradı. Ayrıca, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda hangi elektrikli eşya astronotlar ve kozmonotlar tarafından kullanılmaktadır? sorusu da gecenin dikkat çekici sorularından birisi oldu. İşte, sorular ve yanıtları.

Aşk Komandoları olarak bilinen farklı sınıf ve cinslerden birbirlerini seven çiftleri koruma altına alıp evlenmeleri için destek olan örgüt hangi ülkededir? 

ÇİN

HİNDİSTAN

ARNAVUTLUK

İRAN

Doğru cevap: Hindistan

kim milyoner olmak ister murat yıldırım

GÖRME ENGELLİ YARIŞMACI EKRANA KİLİTLEDİ
Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?'e katılan görme engelli yarışmacının başarısı izleyenleri ekran başına kilitledi.

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan görme engelli yarışmacı 125 bin liralık soruya kadar geldi ve izleyenleri ekrana kilitledi. Sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın yaptığı yarışmada 60 bin lira değerindeki 'Hangi hayvanın vücudundaki kan basıncı diğerlerinden daha yüksektir?' sorusunda yüzde 50 joker hakkını kullanan yarışmacı, mantık yürüterek zürafa yanıtı verdi ve 125 bin liralık soruya kadar geldi.

125 bin lira değerindeki "Uluslararası Uzay İstasyonu'nda hangi elektrikli eşya astronotlar ve kozmonotlar tarafından kullanılmaktadır?" sorusunda çekilme kararı alarak yarışmadan 60 bin liralık ödülle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.