Kimse Bilmez 13. bölüm tek parça - 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Kimse Bilmez 13. bölüm tek parça - 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV ekranlarının yaz sezonu dizilerinden Kimse Bilmez 13. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Kimse Bilmez 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Salı akşamlarının yeni yapımlarından Kimse Bilmez dizisi ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Kerimcan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken Kimse Bilmez'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Kimse Bilmez 13. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kimse Bilmez 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Kimse Bilmez 13. bölüm özeti
Ali ve Sevda aralarındaki yanlış anlaşılmayı sürpriz bir şekilde aşarlar. Ali, Sevda'ya aşkını ilan eder. İkili evlilik kararı alırken Uygar, Köksal'ın sırrının peşindedir. Uygar, Ali ve Sevda'nın birlikteliğini engelleyebilecek mi? Ali'ye gelen sürpriz telefonsa Pilot'tan haber vermektedir. Ali kardeşini bulabilecek mi? Öte yandan Pilot, sonunda Duygu'ya açılır. Ancak Duygu Pilot'u artık hayatında istememektedir. Pilot, Duygu'ya kendini affettirebilecek mi? Pilot'un düşmanı Mert'se Pilot'u öldürmek için fırsat kollamaktadır. Pilot, bir anda kendini namlunun ucunda bulur ve vurulur... Pilot ölecek mi?

özgü kaya instagram

özgü kaya kimdir

ATV Kimse Bilmez 13. bölüm full tek parça HD izle
Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Kimse Bilmez 13. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kimse Bilmez'ın 13. bölümünüatv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Kimse Bilmez 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin fenomen dizisi Kimse Bilmez 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.