Kimse Bilmez 2. bölüm tek parça izle - 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Kimse Bilmez 2. bölüm tek parça izle - 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV ekranlarının yaz sezonu dizilerinden Kimse Bilmez 2. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Kimse Bilmez 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Salı akşamlarının yeni yapımlarından Kimse Bilmez dizisi ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Kerimcan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken Kimse Bilmez'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Kimse Bilmez 2. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kimse Bilmez 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Kimse Bilmez 2. bölüm özeti
Ali, Sevda'yı Uygar'ın elinden kurtarırken yaralanır. Sevda'yla birlikte Ali'nin yurttan hocası olan Tuğrul Baba'nın evine sığınırlar ancak Pilot ve Uygar peşlerindedir. Üstelik Uygar, Ali'nin yaralı olduğunu bilmektedir ve bunu fırsata çevirmeye kararlıdır. Uygar, Ali'yi bulmak için Hüdaverdi'yi konuşturmaya karar verir. Ancak hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Pilot'un Duygu'ya aşkı ilerlerken Duygu, Sevda'yı Ali'nin yanından ayırma telaşındadır. Bu amaçla yaptığı hamle Ali'yi büyük bir tehlikeye sürükler. Ali, Pilot ve Uygar'la yeniden karşı karşıya gelip tövbesini bozmanın eşiğine gelir. Öte yandan, Ali'nin, Sevda'yı evine bırakması kimsenin bilmediği büyük sırrın kapılarını aralayacaktır.

özgü kaya instagram

özgü kaya kimdir

ATV Kimse Bilmez 2. bölüm full tek parça HD izle
Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Kimse Bilmez 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kimse Bilmez'ın 2. bölümünüatv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Kimse Bilmez 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin fenomen dizisi Kimse Bilmez 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.