Kıraç'tan Buket Aydın'a yanıt geldi: Buna hakkın yok!

Kıraç'tan Buket Aydın'a yanıt geldi: Buna hakkın yok!
Kıraç ile Buket Aydın arasındaki karşılıklı cevaplar çok konuşulacak gibi görünüyor. Kadınlar hakkındaki açıklamasıyla gündeme gelen Kıraç'a; "Cahilce" yorumu yapan Aydın'a yanıt geldi. Ünlü şarkıcı; "Bunu yapmaya hakkın yok" dedi ve başarılı sunucunun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu karşısında kahkaha attığı anları yayınladı.

Son döneme damga vurmuş isimlerden biri olan Kıraç; "Şehirli kadın çocuk bakmayı geçtim, evde kahvaltı bile hazırlamıyor. Bu algı yanlış. Bu yanlış algıyı parçalamak lazım." ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler üzerine konuşan Kanal D Ana Haber Sunucusu Aydın'dan da "Cahilce" yorumu gelmişti. Ünlü şarkıcı kendisini canlı yayında eleştiren Aydın'a sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Tepki gösterdi
Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın, Ana Haber Bülteni'nde şarkıcı Kıraç'a kadınlara yönelik sözleri nedeniyle tepki gösterdi. Aydın "Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor, özellikle sanatçılarımıza yakışmıyor" dedi.

kıraç

Kılıçdaroğlu videosunu yayınladı
Kıraç'tan ise yanıt gecikmedi. Ünlü şarkıcı "Bunu yapmaya hakkın yok! Sahip olduğun ekrandan benim hakkımda uydurduklarınla herkesi ve özellikle kadınları kandırmaya hakkın yok. Benim söylediklerimden böyle saçmalıklar çıkmaz" sözleriyle sunucuya tepki gösterdi. Kıraç ayrıca, "Kadınlar! Buket Aydın'ın benim için söyledikleri ve haberi yalandır ve size şirin görünme çabasıdır! Çünkü o bunu hep yapıyor! Buyrun izleyin!" sözleriyle Aydın'ın Kılıçdaroğlu'nun seçim tahmini sonrası kahkaha videosunu paylaştı.

kıraç

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.