Komiser Mesut (Şevket Çoruh) Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?

Komiser Mesut (Şevket Çoruh) Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?
Arka Sokaklar'ın ilk gününden bu yana dizide yer alan karakterlerden biri olan Mesut'un geleceği merak konusu haline geldi. Son olarak tren durağında vurulan Mesut öldü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? İşte detaylar...

500 bölümü aşan serüveni, 14 yıllık mazisi ve İstanbul'u altını üstüne getiren ekibi ile ekranların en çok sevilen dizilerinden Arka Sokaklar'da ayrılık üstüne ayrılık yaşanmış, Pınar ve Metin yapımda artık rol almayacaklarını açıklamıştı. Şimdi ise gözler Mesut'a çevrildi. Şevket Çoruh'un canlandırdığı karakter, sevgilisi Selin ile tatile çıkarken gittikleri tren durağında vurulmuştu. Kendisine Engin Müdür'ün yardımı olabilecek mi? Dizinin yeni sezonuna dair bilgiler pyalaşılıyor ancak şu an için Mesut'un akıbeti bilinmiyor.
 

Arka Sokaklar Mesut öldü mü?

Dizi izleyicileri bu soruya hiç yabancı değil. Nedeni ise Mesut'un kendisi. İstanbul'un yanısıra doğuda mücadele ettiği teröristler ve sol odaklı terör bağlantılı örgütlerin hedefinden her defasında kurtulan Mesut'un basit bir şekilde ölmeyeceği düşünülüyor. Tren durağında vurulan Mesut bir kez daha gözlerini yoğun bakımda açabilir. Ayrıca Selin ve Tunç'un da diziye bu moralle nasıl devam edeceği meçhul. Volkan'ın da şehit düştüğü Arka Sokaklar'dan Mesut da ayrılırsa herkes perişan olur. Söylemekte fayda var. Mesut'un ayrılıp ayrılmadığı belli değil.
 


Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı yayınlandı

Rıza Baba'nın ekibiyle İstanbul'u alt üst ettiği dizide yeni sezon için artık geri sayım başladı. Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren ve sosyal olaylara da imza atan Arka Sokaklar dizisinin 14. sezon fragmanı izleyiciyle buluştu. Bir grup gencin duvara sprey boya ile yazdığı yazı için peşlerine düşen ekip duvarda "Arka Sokaklar 14. sezon" yazısını gördü.

MERVE OFLAZ


Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?

Mesut, Hüsnü, Bahar, Ali ve diğer komiserlerin tüm özverisiyle asayişi sağlamaya gayret gösterdiği İstanbul'daki yeni maceraları izlemek isteyen izleyiciler bir süre daha bekleyecek. Arka Sokaklar'ın eylül ayının ikinci ya da üçüncü hafta yayınlanmaya başlaması bekleniyor.



arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.