Konuşanlar 2. sezon 19. bölüm fragmanı ve SHOT izle Youtube

Konuşanlar 2. sezon 19. bölüm fragmanı ve SHOT izle Youtube
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi haline gelen ve EXXEN platformunda da liderliği bırakmayan Konuşanlar 19. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hasan Can Kaya'nın sunduğu talk showun fragmanı yayınlandı ve sıra SHOT adı verilen kısa gösterime geldi. Seyirciler de büyük bir merakla yeni bölüm hakkında bilgi sahibi olmak amacında. EXXEN Konuşanlar 19. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Youtube'da başladığı yayın hayatında milyonlarca izleyiciye ulaşan ve ardından da EXXEN'e transfer olan Konuşanlar'ın 2. sezon 19. bölümü için geri sayım sürüyor. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve izleyicilerinin yanı sıra zmaan zaman konuk ettiği ünlülerle birlikte yürttüğü gösteri yine ilgiyle izlenmek isteniyor. Her hafta yayınlanan fragmanın ardından bir de shot yayını sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı salı günü paylaşıldı. Sıra şimdi shot yayınında. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 19. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar'da geçen hafta neler oldu?

Geride kalan haftasıyla Konuşanlar yine zirvedeki yerini kaptırmadı. Hasan Can Kaya salonda misafir ettiği izleyicilerinin yanında bir de Eypio'yu ağırladı. Baştan sona büyük bir komedi tufanına sahne olan bölüm, Konuşanlar tarihinin en çok gülünen yayınlarından biri oldu. Sencer, Fatih, Zeynep, Seyhan ve Fatma haftanın konuşanları oldu. Zeynep ve Fatih'in hikayeleri ön plandaydı.


Konuşanlar 19. bölüm SHOT izle

Cuma günü izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın shot bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Bu yayında yeni bölüme dair fragmandan daha uzun bir süre zarfında gösteride yaşananlar ele alınıyor. Komik hikayeler, fantazi ya da batırma anıları sizlerin de gülme krizine girmesine neden olacak. Shot yayını 15.00'dan itibaren Youtube'dan izleyebilirsiniz.


Konuşanlar 19. bölüm SHOT izle

Konuşmacılarıyla yine dopdolu bir bölüm vaat eden Konuşanlar'ın yeni bölüm fragmanı dün Youtube ve Instagram üzerinden paylaşılmıştı. Üç konuşan ön plandaydı. Fantazisi eşi ile arasında olan bir konuşan herkesin dikkatini çekmişti. Bir konuşan da Rihanna ile twerk yapmak istediğini söyledi. Sahneye çıkan bir konuşan ise sapyoseksüel kelimesi sebebiyle başından geçenleri anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.