Konuşanlar 20. bölüm izle! Konuşanlar 2. sezon 20. bölüm fragmanı ve SHOT izle Youtube

Konuşanlar 20. bölüm izle! Konuşanlar 2. sezon 20. bölüm fragmanı ve SHOT izle Youtube
EXXEN'deli yolculuğuna tüm hızı ile devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü bu hafta cuma günü ekranlara gelecek. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve konuklarıyla birlikte daha da renklendirdiği gösteride yine gülmeye doyamayacaksınız. Programın 2. sezon 20. bölüm fragmanı dün yayınlandı. Sıra ise yayından bir gün önce paylaşılan shot görüntülerinde. EXXEN Konuşanlar 20. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Youtube'da başladığı yayın hayatında milyonlarca izleyiciye ulaşan ve ardından da EXXEN'e transfer olan Konuşanlar'ın 2. sezon 20. bölümü için geri sayım sürüyor. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve izleyicilerinin yanı sıra zmaan zaman konuk ettiği ünlülerle birlikte yürttüğü gösteri yine ilgiyle izlenmek isteniyor. Her hafta yayınlanan fragmanın ardından bir de shot yayını sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı dün paylaşıldı. Sıra şimdi shot yayınında. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 20. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar 2. sezon 20. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayonlanıyor.


 

Konuşanlar'da geçen hafta neler oldu?

Geride kalan haftasıyla Konuşanlar yine zirvedeki yerini kaptırmadı. Hasan Can Kaya salonda misafir ettiği izleyicilerin anıları herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Yasemin, Ahmet, Meryem, Orçun, Bilal ve Dilek'in katıldığı programda birçok cevap ve anı izleyenleri güldürdü. Özellikle Ahmet'in anlattıklarıyla birlikte stüdyo gülme krizleri geçirdi. Yeni bölüm de sabırsızıkla bekleniyor.


konuşanlar canan


 


Konuşanlar 2. sezon 20. bölüm SHOT izle

Konuşmacılarıyla yine dopdolu bir bölüm vaat eden Konuşanlar'ın yeni bölüm fragmanı dün Youtube ve Instagram üzerinden paylaşılmıştı. Sürekli aldatılan bir konuşan dikkat çekti. Bir konuşan da konuşmadan Hasan Can Kaya'nın verdiği cevapla adeta tuş oldu. Ünlü konukların da yer aldığı programın katılımcılarını da farklı haberlerimizde tanıtacağız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.