Konuşanlar 22. bölüm izle! Konuşanlar 2. sezon 22. bölüm fragmanı ve SHOT izle Youtube

Konuşanlar 22. bölüm izle! Konuşanlar 2. sezon 22. bölüm fragmanı ve SHOT izle Youtube
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Konuşanlar'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden komik anlara sahne olacak programda yaşanacak her şey merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Yayın öncesinde fragmanlar ve shot görüntüleri de ilgiyle seyrediliyor. EXXEN Konuşanlar 22. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Youtube'da milyonlarca kez izlendikten sonra EXXEN'e transfer olan Konuşanlar 2. sezonun 22. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Kahkaha tufanına sahne olan gösterileriyle birlikte katılımcıların anılarının birleştirildiği program yine ilgiyle izlenecek. Son haftanın ardından cuma günü yine sabırsızlıkla bekleniyor ve araştırılıyor. Perşembe günü de shot yayını da yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Her hafta yayınlanan fragmanın ardından bir de shot yayını sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı dün paylaşıldı. Sıra şimdi shot yayınında. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 22. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 22. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayınlanıyor.


 

Konuşanlar'da geçen hafta neler oldu?

Geride kalan haftasıyla Konuşanlar yine zirvedeki yerini kaptırmadı. Hasan Can Kaya salonda misafir ettiği izleyicilerin anıları herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Özge, Ece Erenler, Esein Ilgaz, Nazlı Duman ve Gülşen'in katıldığı programda keyifli anlar yaşandı. İzleyicilerin de ücretsiz olarak seyredebildiği EXXEN'de her zamankinden daha fazla kişi tarafından seyredildi.


konuşanlar canan


 


Konuşanlar 2. sezon 22. bölüm SHOT izle

Konuşmacılarıyla yine dopdolu bir bölüm vaat eden Konuşanlar'ın yeni bölüm fragmanı bugün Youtube ve Instagram üzerinden paylaşıldı. Yeni bölümde eski eşini genelevden topladığını söyleyen katılımcının anıları herkesi güldürdü. Ayrıca aradığı sevgili kriterine 'kadın olsun' yeter yanıtını veren bir konuşan da konukları krize soktu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.