Konuşanlar Demet bakın kim çıktı! Sevgilisi var mı hangi takımlı ve Instagram’daki fotoğrafları…

Konuşanlar Demet bakın kim çıktı! Sevgilisi var mı hangi takımlı ve Instagram’daki fotoğrafları…
Perşembe gününden bu yana EXXEN’de yayınlanan fragman ve yeni bölümü ile gündeme oturan Konuşanlar’da haftanın en çok konuşulan ismi Demet Öztürk olmuştu. Genç konuşan verdiği cevapların yanısıra güzelliği, Instagram hesabındaki seksi fotoğrafları ve açık giyinmeyi sevmesi nedeniyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Ekranlara geldiği günden bu yana da binlerce kez araştırılan genç kız hakkındaki bilgiler de merak konusuydu. Detaylar haberimizde.

Hasan Can Kaya’nın sunumuyla izleyenlerin ekran başına kilitlendiği Konuşanlar’da her hafta birbirinden komik anlar yaşanmaya devam ediyor. İzleyiciler gösteride konuk ya da konuşan koltuğunda oturan isimleri de araştırarak onlar hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Bu haftaya damga vuran konuk ise Demet Öztürk’tü. Yayınlanan Instagram hesabının ardından takipçi sayısında adeta patlama yaşanan güzel konuşan her geçen an daha da fazla kişinin listesine girmeye devam ediyor.


Konuşanlar Demet kimdir?

Adını konuşanlar listesine yazdırarak gündeme oturan Demet Öztürk 22 yaşında. Saint Benoit Lisesi mezunu olduktan sonra Hukuk bölümü için Özyeğin Üniversitesi’ne kaydoldu ve yüzde 65 burs ile eğitimine başladı. Açık giyinmeyi çok sevdiğini belirterek gösteride dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu sözlerin altı ise tamamen dolu. Güzel konuşanın Instagram’da çok sayıda seksi fotoğrafı bulunuyor. Sevgilisi yok.


 


Beşiktaş taraftarı

Perşembeden bu yana adından söz ettiren Demet Öztürk büyük bir tutku ile Beşiktaş taraftarı. Maçlara gidiyor, takımını destekliyor ve bunu sosyal medyada da çekinmeden dile getirip gösteriyor. Hikayelerinde de tribün fotoğraflarına yer veriyor. Öztürk siyah beyazlılar tarafından daha da fazla ilgi odağı haline geldi. Bir takipçisinin ‘Gerçekten fanatik misin yoksa show mu?’ sorusuna ise ‘Hayır. Baya baya tribün insanıyım garip bir şekilde ve en sevdiğim şey maç izlemek olabilir’ yanıtı vererek Vodafone Park’tan bir fotoğrafını paylaştı.

 


Instagram’da patladı!

Güzel konuşan gösteri öncesinde de adını sosyal medyada duyuran isimlerden biriydi. Verdiği cesur pozlar ve seksi kareler ile birçok fenomen hesap tarafından hem takip ediliyor hem de fotoğraflarıyla magazin sayfalarına konu oluyordu. Konuşanlar’a katılmadan önce 90 bin civarında takipçisi vardı. Bu sabah itibarıyla 105 bine yükseldi. Bu sayının daha da artması bekleniyor.














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.