Konuşanlar Dilek kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Dilek kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezon 19. bölümü yayınlandı. Birbirinden komik anlara tanık olunan ve eğlenceyi de beraberinde getiren Hasan Can Kaya yine ilgiyle izleniyor. Katılımcılarıyla birlikte her saniye izleyenleri güldüren programın bu haftaki konuşanlarından biri de Dilek Çırakoğlu oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Konuşanlar Dilek kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

EXXEN'in en bomba transferlerinden biri olarak yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük bir keyifle izlenen Konuşanlar'ın yeni bölümü paylaşıldı. Hasan Can Kaya'nın salona gelen konuklarla birlikte büyük bir eğlenceye dönüştürdüğü gösteride yine birbirinden komik anlar yaşandı. Konuklar sandalyelerinde batırma anıları ve fantazilerini anlatırken Kaya da esprileriyle onlara eşlik etti. Konuşmacı olarak sahneye çıkan isimler de her hafta araştırılıyor ve haklarındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Onlardan biri Dilek'ti. Anlattığı hikayeleriyle günün en çok konuşanları arasına girip adını tahtaya yazdırdı. Peki, Konuşanlar Dilek kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Dilek kimdir?

Bu sezonun en komik ve eğlenceli bölümlerinden birinde yer alan Dİlek Çırakoğlu Bursa'dan 3 arkadaşıyla birlikte gösteri alanına geldi. Hatta bir arkadaşı da pilates eğitmeni. Dilek Hanım ise fırıncı. Bu yaşına kadar hiçbir ilişkisi olmadığını söyleyip sorunun kendisinde olabileceğini anlattı. Köpek kovalamacası sonrasında bir kızı uçuruma iteklemesine çok gülündü.



Konuşanlar Dilek Instagram hesabı

Hasan Can Kaya'nın sevilerek izlenen gösterisi Konuşanlar'a katılan Dilek Çırakoğlu'nun kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. @dniphredil profilinden takip edebilirsiniz. Ancak kendisini takip etmeyenlere karşı gizlidir.

konuşanlar dilek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.