Konuşanlar Eda Yurtsever Çiftçi kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Eda Yurtsever Çiftçi kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olmaya devam eden Konuşanlar'ın 2. sezon 21. bölümünden önce shot yayını paylaşıldı. Birbirinden komik anlara sahne olan programda katılımcılar da güldürmeyi sürdürüyor. O isimlerden biri de Eda oldu. Giydiği elbise ile Hasan Can Kaya'nın diline düşen genç kadın hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Eda kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli yarışmacıların katılımı ile her hafta cuma günleri milyonlara ulaşan Konuşanlar'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Bayram süresince bedava olan EXXEN'de izlenme rekoru kırması beklenen programın katılımcıları da çok konuşulacak. O isimlerden biri de Eda oldu. Genç konuşan elbisesinin yanısıra sahnede verdiği yanıtlarla da da adından söz ettirecek gibi görünüyor. Peki, Konuşanlar Eda kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Eda kimdir?

İzleyenleri her cuma güldürmeyi başaran ve tekrar bölümleri dahi milyonlarca seyredilen Konuşanlar'ın bu haftaki katılımcılarından biri olan Eda eşiyle birlikte gösteriye geldi. Giydiği kıyafetin haşemayı andırması nedeniyle Hasan Can Kaya'nın hedefi haline gelen Eda gezmeyi çok seviyor. Onlarca ülke ve şehre gitti. Diğer yandan Konuşanlar'a gelmeden önce yediği yaprak sarması yiyen Eda şu an hamile. Aynı zamanda da köpek sahibi. Hayvanları çok seviyor. Instagram hesabı @yurtseveredaciftci'dir.

konuşanlar eda

konuşanlar eda

konuşanlar eda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum