Konuşanlar Ege Ceren Sarıtaş kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Ege Ceren Sarıtaş kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
EXXEN platformunda yayınlanan Konuşanlar'ın 15. bölüm konuşanı olarak katılım sağlayan Ege Ceren Sarıtaş hakkında araştırmalar yapılıyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Konuşanlar Ege Ceren Sarıtaş kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Trükiye'nin en çok izlenen gösterilerine imza atan Hasan Can Kaya'nın her hafta izleyicileriyle buluştuğu Konuşanlar yine milyonların karşısındaydı. Birbirinden komik konukları ve konuşanlarıyla yine kahkahayla seyredilen gösteride konuk olarak programa katılanlar adlarını duyurmayı sürdürdü. O isimlerden biri de Ege Ceren Sarıtaş oldu. Sevgilisi Denizhan ile birlikte gelen Ceren hakkında binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Ege Ceren Sarıtaş kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Ege Ceren Sarıtaş kimdir?

EXXEN'im sevilerek seyredilen gösterisi Konuşanlar'a katılan Ege Ceren sArıtaş 15. bölüm konuşanı olarak ekranlarda yer almıştır. Sevgilisi Denizhan'ı da alarak gösteriye gelen güzel konuşan aslen İstanbullu. Bilgi Üniversitesi'nde Sinir Bilimi okuyor. Bu alanda çalışmak istiyor. Sevgilisiyle salsa dersinde tanıştı. Ailesi tarafından İngiltere'ye lady dersi almak üzere gönderildiğini ancak bir hafta sonra okul tarafından ailesiyle iletişime geçilerek kaydının alınmasını istendiğini anlattı. Denizhan ile çıplak halde paraşütle atlaması alinde ona eşlik edebileceğini söyledi.


konuşanlar ege ceren sarıtaş

konuşanlar ege ceren sarıtaş



 


Konuşanlar Ege Ceren Sarıtaş Instagram hesabı

Hasan Can Kaya konuşan olarak sahneye davet ettiği isimlerin Instagram hesaplarına da göz attırıyor. Ceren'in de profiline bakıldı. Genelde sevgilisi Denizhan ile fotoğrafları vardı. Instagram hesabına @egecerens adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.