Konuşanlar Fatih Ayaz kimdir? Instagram hesabı var mı - 18 bölüm konuşanı

Konuşanlar Fatih Ayaz kimdir? Instagram hesabı var mı - 18 bölüm konuşanı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olmayı başaran Konuşanlar'ın 2. sezon 18. bölüm shot yayını izleyicilerle buluştu. Birbirinden komik anlara tanıklık edilen görüntülerde anısını anlatan Fatih Ayaz güne damgasını vurdu ve hakkında binlerce araştırma yapıldı. Fatih Ayaz'ın Savaşçı dizisindeki terörist rolü hakkındaki anlattıkları herkesi güldürdü. Peki, Konuşanlar Fatih Ayaz kimdir? Instagram hesabı var mı? 18 bölüm konuşanına dair bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekranlara gelen ve EXXEN platformunda milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın 2. sezon 18. bölümü kısa görüntülerle yayınlandı. Eypio'nun konuk olarak katıldığı gösteride yine birbirinden komik anlar yaşanırken katılımcılar da katkılarını sunmaya devam etti. O isimlerden biri de Fatih Ayaz'dı. Gördüğü ilanla oyunculuk yapmaya gittiğini ve başından geçenleri anlatan genç adam yayının en çok konuşulan konuşanı olmayı başardı. Yakışıklılığı ile de dikkat çeken Ayaz hakkındaki detaylar merak ediliyor. Konuşanlar Fatih Ayaz kimdir? Instagram hesabı var mı? 18 bölüm konuşanına dair bilgiler haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Fatih kimdir?

Bu hafta Savaşçı dizisindeki oyunculuk kariyerine dair yaşadıklarını anlatan Fatih Ayaz, saç kestirmek istemeyince teröristi canlandırdığını ve ardından çekim alanında yalnız kaldığını ifade etti. Kendisi 23 yaşında. Doğma büyüme Ankaralı. İstanbul Üniversitesi Sivil Havacılık Bölümü öğrencisi. Tiyatro ile de ilgileniyor. Beni Unutma, Deniz Yıldızı, Behzat Ç., ve Hıyanet Sarmalı gibi dizilerde oynadı.


konuşanlar fatih 18. bölüm

 

Konuşanlar Fatih Instagram hesabı

Yeni bölümün en çok konuşanlarından biri olan Fatih Ayaz'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunuyor. @fatih.ayaaz profilinden takibe alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.