Konuşanlar Gizem Aytek kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Gizem Aytek kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yer alan bölümlerine bir yenisi daha eklenen Konuşanlar izleyicisi ile buluştu. Birbirinden komik anların yaşandığı 1 saate yakın sürede en çok konuşulanlar arasında yer almayı başaran Gizem Aytek hakkında birçok araştırma yapılıyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Konuşanlar Gizem Aytek kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen talk showu olmayı sürdüren Konuşanlar 2. sezonun 19. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Hasan Can Kaya'nın salona gelen konuklarla birlikte büyük bir eğlenceye tanıklık edilen programda yine eğlenceli dakikalara tanıklık edildi. Konuşan olarak katılanlar anılarını anlattı, fantazilerini söyledi. Sahneye çıkan isimlerden biri de Gizem Aytek oldu. Kendisi hakkında da pek çok okuyucu araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Gizem Aytek kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Gizem Aytek kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Gizem Aytek 2. sezon 19. bölümde anılarını anlattı. Fantazisini 'Beyimle benim aramda' diye yanıtladı ve hem fragman hem de shotun ardından yeni bölümde de en çok dikkat çekenler arasında yerini aldı. Kendisi dansçı. Yakında başlayacak olan Operasyon adlı projede yer alacak. İstanbul'da en çok Bakırköy Psikiyatri'yi görmek istediğini ve burada yaşadıklarını anlattı. Son olarak hakkında tutanak tutulup kovulduğunu söyledi.


gizem aytek

gizem aytek

gizem aytek

Konuşanlar Gizem Aytek Instagram hesabı

Hasan Can Kaya'nın sevilerek izlenen talk showu Konuşanlar'ın yeni bölümüne katılan Gizem Aytek'in kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. @gizemaytek06 profilinde kendisini takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.