Konuşanlar Hasret kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Hasret kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve konuklarıyla doyasıya eğlendiği Konuşanlar, EXXEN'deki 15 . bölümü ile yayınlandı. Gösteride sevgilisinden yediği darbe ve karaborsa satışı yapan biletçilere iki defa para kaptıran Hasret damga vurdu. Peki, Konuşanlar Hasret kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN platformunda da başarısını katlayarak sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü bugün ekranlardaki yerini aldı. Youtube sonrasında izleme platformuna geçiş yapan başarılı komedyen bir kez daha konuklarıyla birlikte izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı ve gülmekten kırıp geçirdi. Bilindiği üzere Kaya programında konukları ile etkileşimde bulunarak interaktif bir saatle karşınıza çıkıyor. O isimlerden biri de Hasret oldu. Trabzonlu olan konuşan başından geçen hikayeleriyle birlikte hem güldürdü hem de yediği darbelerin kadınların başına geldiğini söyledi. Seyirciler de hakkında araştırmalarda bulunuyor.  Peki, Konuşanlar Hasret kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Hasret kimdir?

Bugün seyircisiyle buluşan ve EXXEN'deki 15. bölümü ile yerini alan Konuşanlar'ın 15. bölüm konuşanı olan Hasret aslen Trabzon'un Of ilçesinden. Sevgilisi olduğu süre zarfında kendisine yapılanları anlattı. En son kandırmasında da yılbaşı eğlencesini günah olarak görmesine rağmen erkek arkadaşının farklı insanlarla eğlenmeye gittiğini söyledi. En son hamlesinin ise evlenmek olduğunu milyonlar karşısında tek tek deklare etti. Bunun yanısıra Hasan Can Kaya'nın her defasında tepki gösterdiği karaborsa biletlere inandı ve iki defa kandırıldı.


Konuşanlar Hasret
 

Konuşanlar Hasret


 

Konuşanlar Hasret Instagram hesabı

Konuşanlar'ın yeni bölümünde en çok konuşan isim olmayı başaran Hasret'in Instagram hesabı olup olmadığı araştırılıyor. Kendisinin şu ana kadar profiline erişim sağlanamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.