Konuşanlar Mehmet kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Mehmet kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'de yeni bölümüyle yarın izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'da yer alan konuklar dikkat çekmeyi sürdürüyor. Mesleği, anlattıkları ve cevaplarıyla adından söz ettiren ve fragmana damga vuran Mehmet Gümüş günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki, Konuşanlar Erotik Shop sahibi Mehmet Gümüş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla milyonlarca izleyiciye ulaşmaya devam eden Konuşanlar bu hafta da EXXEN'de seyircisinin karşısına çıkıyor. Hem salondakileri hem de ekranları başındakileri güldürmeyi sürdüren yapımda yine konuklar ön planda. Onlardan biri de Mehmet Gümüş oldu. Gösternin ilk anlarında Hasan Can Kaya'ya "Mesleğimi tahmin edebilir misin?" sorusunu sorduktan sonra olanlar oldu. Bir saatlik süre zarfında Mehmet Bey birçok cevabıyla programa damga vurdu. Peki, Konuşanlar Erotik Shop sahibi Mehmet Gümüş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Mehmet kimdir?

Programın haftasında en öne çıkan isimlerden biri olan Mehmet Gümüş ile ilgili bilgiler araştırılmaya başlandı. Genelde kadın konuşanlar dikkat çekiyordu ancak bu kez Mehmet Gümüş çok konuşuldu. Kendisi Antalyalı ve 38 yaşında. Erotik shop sahibi. Dünyanın birçok ülkesini gezdi.


Konuşanlar Mehmet Gümüş Antalya Erotik Shop


Konuşanlar Mehmet Instagram hesabı

Fragman ve shot bölümlerinin yayınlanmasıyla birlikte en çok araştırılan isimlerden biri olmayı başaran Mehmet Gümüş'ün kendisine ait bir Instagram hesabı bulunuyor. @mehmetgumus07 profilinden kendisini takip edebilirsiniz. Fotoğrafları takip etmeyenlere kapalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.