Konuşanlar Nazlı Duman kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Nazlı Duman kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu olmaya devam eden Konuşanlar'ın 2. sezon 21. bölümü yayınlandı. İzleyenlerin keyifle seyrettiği ve 56 dakikalık kahkaha tufanına tanıklık ettiği progtamda en dikkat çeken isimlerden biri de Nazlı oldu. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Nazlı Duman kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerını aldı. Birbirinden komik katılımcıların anılarıyla 1 saate yakın bir sürede seyircileri gülme krizine soktuğu gösteride yine herkes sahneye çıkan isimleri merak ediyor. Bayram süresince bedava olan EXXEN'de izlenme rekoru kırması beklenen programın katılımcıları da çok konuşulacak. O konuşanlardan biri de Nazlı oldu. Sahnede yer almayı başaracak cevabı veren katılımcılardan biri olan genç konuşan ile ilgili sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Nazlı kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Nazlı kimdir?

Bu haftanın sahneye çıkan isimlerinden biri olan Nazlı anlattığı hikayesi ile dikkat çekti. Sevgilisi varken aldatıldığını ve bunu sosyal medyadaki bir sahte hesapla öğrendiğini ifade eden güzel konuşan nar kızılı rengindeki saçları ile de ön plandaydı. Kendisi 24 yaşında. Bilgi Üniversitesi Banka Sigorta Bölümü mezunu. Şu an çalışmıyor. Güzellik uzmanlığı eğitimi alıyor. Aslen Ordulu. Instagram hesabı ise @nnazlidumann'dır.

Konuşanlar Nazlı

Konuşanlar Nazlı

Konuşanlar Nazlı

Konuşanlar Nazlı

Konuşanlar Nazlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.