Konuşanlar Öykü Arslan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Öykü Arslan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu olan Konuşanlar'ın 2. sezon 22. bölümü EXXEN'deki yerini aldı. İlgiyle seyredilen ve her bölümü kahkahalar içinde takip edilen gösteride haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri de Öykü oldu. Güzel konuşan hakkında da pek çok araştırma ve sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Öykü Arslan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

EXXEN'in milyonlarca kişiye ulaştırmaya devam ettiği gösterisi Konuşanlar bugün yeni bölümü ile yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekrnalara gelen talk showa katılan konuklar da kendilerine veirlen milkrofonlar vasıtasıyla anlattıklarıyla herkesin gülmesini sağlıyor. Çok sevilen ve geçtiğimiz hafta da bayrma nedeniyle ücretsiz izlenen yapım bugün de ilgi odağı haline geldi. Sahneye çıkmadan adından söz ettiren bir başka isim de Öykü Arslan oldu. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Öykü Arslan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Öykü kimdir?

Gösteride bugünün en çok araştırılan isimlerinden biri olmayı başaran Öykü Arslan haftanın ilk konuğuydu. Hasan Can Kaya'nın 'Türkücüye benziyorsun' dediği Arslan Biruni Üniversitesi öğrencisi. Babası müzisyenlik yapıyordu ama bıraktı. Elinin cebinde iken aldığı şekli anlatmasıyla herkesi gülme krizine soktu. Günün en çok konuşulanlarından biri oldu. Dansçı ve tiyatro eğitimi alıyor.


Konuşanlar Öykü Instagram hesabı

Güzelliği ile dikkat çeken Öykü'nün Instagram hesabı da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisinin bir profili var ve yüzlerce takipçisi bulunuyor. Burada yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Profiline @oykuuarslannn adresinden ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar Öykü

Konuşanlar Öykü

Konuşanlar Öykü

Konuşanlar Öykü

Konuşanlar Öykü

Konuşanlar Öykü

Konuşanlar Öykü

Konuşanlar Öykü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.