Konuşanlar Özge kimdir? Bakın kim çıktı! Nazi Özge 21. bölüme damga vurdu

Konuşanlar Özge kimdir? Bakın kim çıktı! Nazi Özge 21. bölüme damga vurdu
Türkiye'nin en çok sevilen gösterilerinden biri olarak EXXEN'deki yayın hayatına devam eden Konuşanlar'ın 2. sezon 21. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Hasan Cana Kaya'nın sunduğu talk showun en çok konuşulan isimlerinden biri de Özge oldu. Kendisi hakkında birçok araştırma ve sorgulama yapılıyor. Peki, Konuşanlar Özge kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak ekranlardaki yerini almayı sürdüren Konuşanlar, yeni bölümüyle yayınlandı. EXXEN'in bu hafta ücretsiz olması sebebiyle daha da fazla kişi tarafından seyredilmesi beklenen programda katılımcılar da anlattıklarıyla dikkat çekmeyi sürdürüyor. O isimlerden biri de Özge oldu. Batırma ve fantazi anılarıyla adından söz ettiren ve Hasan Can Kaya'nın diline düşen genç konuşan hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Konuşanlar Özge kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Özge kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Özge, Hasan Can Kaya'nın söz verdiği ilk isimdi. Şu an çalışmıyor. Bankada birlikte çalıştığı arkadaşıyla birlikte gösteriye geldi. Akademisyen olmak istiyor. 1.76 boyunda. Sevgilisi yok. Son erkek arkadaşından 2 ay önce ayrıldı. Boyu uzun, göçmen ve renkli gözlü erkeklerden hoşlandığını ve Kıvanç Tatlıtuğ'u beğenmediğini ifade etti. Çok kıskanç olduğunu, bu sebeple sorunlar yaşadığını anlattı. Kıskançlık belirtisi olarak da erkek arkadaşının annesine 'anneciğim' demesini söyledi. Daha önce İlk Buluşma yarışmasına da katılan Özge zor zamanlar yaşadığını ve mahkemelik olduğunu söyledi.

ilk buluşma özge

Konuşanlar Özge

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.