Konuşanlar Sevda kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Sevda kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın 22. bölümü bugün yayınlandı. Sahneye çıkan isimlerden biri Sevda oldu ve hem anlattıkları hem de tavırları ile dikkat çekmeyi başardı. Konuşanlar Sevda kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Youtube'da milyonlara ulaştıktan sonra Acun Ilıcalı tarafından EXXEN'e transfer edilen Konuşanlar 2. sezon 22. bölümle izleyicilerinin karşısına çıktı. Yine birbirinden komik anlara sahne olan programda sahneye çıkarak başından geçenleri anlatan katılımcıların söyledikleri herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Bu hafta en çok dikkat çeken isimlerden biri de Sevda oldu. Beyazlamaya başlayan saçları ve tavırları ile herkesi güldüren Sevda hakkında araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Sevda kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Sevda kimdir?

Bu haftaya damga vuran isimlerden biri olan Sevda son sevgilisinin kendisini aldattığını söyleyip konuştuğu kişileri arayıp konuşma içerikleri hakkında bilgi aldığını anlattı. Kendisi 30 yaşında. Mobilya şirketi ortağı. Anne ve babasının doğmadan önce aldırmak istediği bebekleri olduğunu söyledi. Ancak annesinin geçirdiği kaza sonrasında bu karardan vazgeçtiklerini ifade etti.


Konuşanlar Sevda

Konuşanlar Sevda Instagram hesabı

Gösterinin en çok sevilen isimlerinden biri olan Sevda'nın Instagram hesabı olup olmadığı araştırılıyor. Ancak kendisinin profili olup olmadığı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.