Konuşanlar Sponsor Gülşen kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Konuşanlar Sponsor Gülşen kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen platformlarından biri olmayı başaran EXXEN'in bir numaralı gösterisi Konuşanlar, 2. sezon 21. bölümle birlikte izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bugün yayınlanan shot görüntülerinin ardından gözler yeniden katılımcılara çevrildi. Gülşen yaşadıklarıyla birlikte ön plana çıkan isimlerden biri olmayı başardı ve adını tahtaya yazdırdı. Peki, Konuşanlar Gülşen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Acun Ilıcalı'nın en sükseli transferlerinden biri olan EXXEN'e geçiş yapan Konuşanlar'ın yeni bölümü 14 Mayıs Cuma günü platformdaki yerini alacak. En fazla izlenen ve diğer yapımlara adeta fark atan gösterinin 2. sezon 21. bölümü de sabırsızlıkla beklenirken shot görüntüleri Youtube'da paylaşıldı. Mini bir bölüm olarak kabul edilen anlarda adından söz ettiren isimlerden biri de Gülşen oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Konuşanlar Gülşen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Gülşen kimdir?

Hasan Can Kaya'nın; 'Burada 100 yaşında bir teyze var. Bak teyze bunlar yeni mikrofonlar. Öncelikle kısıtlı zamanının bir kısmını biz ayırdığın için teşekkür ediyorum' dediği Gülşen Hanım 57 yaşında. İki kez evlendiğini ve aldatılma sebebyle boşandığını söyledi. İki eşini de yurt dışına götürüp evlendiğini anlatması sonrasında Hasan Can Kaya kendisini 'Sponsor Gülşen' adıyla tahtaya yazdı. Gülşen Hanım bir eşini genel evlerden toplandığını diğerini ise başka bir kadınla mesajlaşırken yakaladığını dile getirdi.

konuşanlar gülşen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.