Konuşanlar Uğur kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Uğur kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
EXXEN'in en çok sevilen gösterilerinden biri olan Konuşanların 2. sezon 21. bölümü öncesinde SHOT görüntüleri paylaşıldı. 5 dakika civarındaki paylaşımda dikkat çeken isimlerden biri de Uğur'du. Kendisi hakkında da birçok araştıra yapılmaya başlandı. Peki, Konuşanlar Uğur kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli yarışmacıların katılımı ile her hafta cuma günleri milyonlara ulaşan Konuşanlar'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Bayram süresince bedava olan EXXEN'de izlenme rekoru kırması beklenen programın katılımcıları da çok konuşulacak. O isimlerden biri de Uğur oldu. Sahnede yer almayı başaracak cevabı veren katılımcılardan biri olan genç konuşan ile ilgili sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Uğur kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Uğur kimdir?

Bu haftanın sahneye çıkan isimlerinden biri olan Uğur evlidir. Eşi Funda ie hayatını birleştirmiştir. Biyomedikal sektöründe çalışmaktadır.  Sosyal ve bir o kadar da renkli bir kişiliğe sahiptir. Instagram hesabı dnmezugur'dur.

Konuşanlar Uğur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.