Konuşanlar Yasemin kimdir? Instagram hesabı var mı - 2. sezon 19. bölüm konuşanı

Konuşanlar Yasemin kimdir? Instagram hesabı var mı - 2. sezon 19. bölüm konuşanı
Türkiye'nin en çok izlenen komedi gösterisi Konuşanlar, 2. sezonun 19. bölümü ile EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden komik anlar sahne olan programda anlattığı anısıyla Yasemin, adından en çok söz ettiren isimlerden biri oldu. Peki, Konuşanlar Yasemin kimdir? Instagram hesabı var mı? 2. sezon 19. bölüm konuşanı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve konuklarıyla milyonlara ulaştığı gösteri Konuşanlar'ın yeni bölümü 30 Nisan Cuma günü EXXEN platformında yayınlanacak. Salı günü paylaşılan fragmanın ardından bugün de shot adı verilen kısa bir bölüm daha izleyicilerle buluştu. Yarın ise 2. sezonun 19. bölümü kahkaha tufanı yaşatacak 1 saatte gülmeye doyamayacaksınız. Sahneye çıkan ve konuşan olarak boy gösteren katılımcılardan bir tanesi de Yasemin olarak gözüktü. Peki, Konuşanlar Yasemin kimdir? Instagram hesabı var mı? 2. sezon 19. bölüm konuşanı hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


Konuşanlar Yasemin kimdir?

Youtube'dan sonra EXXEN'de de zirveye oturan Kounşanlar'ın bu haftaki bölümüne katılan Yasemin hakkındaki bilgiler merak edildi ve birçok sorgulama gerçekleştirildi. Kendisi öğretmenlik yapıyor. Sapyoseksüel kelimesini yine bir öğretmen arkadaşına anlatırken söylediği cinsellik içeren bir kelime ile karıştırınca herkes gülme krizine girdi. Sapyoseksüellik romantik ve cinsel ilişkilerde fiziksel görünümden ziyade zekâ ve bilgi birikimine olan ilgiyi tanımlar.

Konuşanlar Yasemin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.