KRT TV’de ayrılık rüzgarı! İki önemli isim istifa etti!

KRT TV’de ayrılık rüzgarı! İki önemli isim istifa etti!
Geçtiğimiz günlerde el değiştiren KRT TV’de istifalar sürüyor. Son olarak kanalın genel yayın yönetmeni ve haber koordinatörü de görevlerinden ayrıldı.

İş insanı Fırat Bozfırat tarafından satın alınan KRT TV’de ayrılıklar peş peşe geldi. Kanalın el değiştirmesinin ardından genel yayın yönetmenliğinden istifa eden Adnan Bulut’un ardından iki isim daha görevini bıraktı.

KRT TV internet sitesinin genel yayın yönetmeni Cihan Güner ve KRT TV haber Barış Can bugün istifa ettiklerini duyurdu. Cihan Güner kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ayrılık haberini doğrularken, “Yine buluşacağız” dedi.

cihan-guner-rop2.webp

İşte Cihan Güner’in KRT TV’den ayrılmasının hemen ardından yaptığı paylaşımda yer alan ifadeler: “Yaklaşık 6 yıl önce KRT’de başladığımız yolculuk, bugün sonlandı. Sevgili Adnan Bulut kaptanlığında, ekip arkadaşlarım ile çok güzel işler yaptık, gazeteciliğin namusunu koruduk. Takip eden, gerçeği aramamıza destek verenlere teşekkür ederim. Yine buluşacağız dostlarım.”

KRT TV’nin Fırat Bozfırat tarafından satın alınmasının ardından kanalın genel yayın yönetmenliğine Serdar Akinan getirilmiş ve ana haber bülteni kaldırılmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.