Kuaförüm Sensin 1 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 1 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan tablosu
SHOW TV'nin stil yarışması Kuaförüm Sensin'de ikinci gün heyecanı yaşanıyor. İlk günün ardından bugün de hangi takımın birinci olacağı merak konusu haline geldi. Kuaförüm Sensin 1 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde.

Dün başlayan 30 Eylül - 4 Ekim haftasında dört iddialı takımı ağırlayan Kuaförüm Sensin'de kıyasıya bir rekabet yaşanmıştı. Dört yeni modelin de podyumda boy gösterdiği yarışmada Mete Şimşek ve Arzu Gökduman ilk günden ağırlığını koydu ve zirveye oynadı. Ayrıca modeller de güzellikleri ile dikkat çekti. Ezgi Yalçınkaya, Merve Eroğlu, Ceren Dalgıç ve İlayda Arslan programa renk kattı. Peki dünkü bölümün ardından kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin 1 Ekim Salı Puan Durumu sizlerle...
 


Kuaförüm Sensin 1 Ekim Salı Puan Tablosu

Haftanın ilk günü büyük heyecana sahne oldu ve programa yeni katılan Mete Şimşek ile Arzu Gökduman, Hayat ve Özlem ile aynı puanı paylaşarak birinciliği elde etti. İkinci Bilal ve Buse, üçüncü ise Sıla ve Mira oldu. Bugünün puanları da açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

1 Ekim Salı puan durumu
Kuaförüm Sensin 122. Bölümünde; tasarım saç ve makyaj konseptinde gün sonunda yarışmacıların ve rakiplerin verdikleri puanlar açıklandı. Yeni yarışmacılar Mete ve Arzu, 12 puan alarak günün sonuncusu oldu. 21 puan alan Hayat ve Özlem günü üçüncü olarak tamamladı. 23 puan ile günün birincis ise Sıla ve Mira oldu.

buse şimşek


mira akkurt
 

ilayda arslan kuaförüm sensin

kuaförüm sensin ilayda arslan fotoğrafları
 

kuaförüm sensin ezgi yalçınkaya

kuaförüm sensin ezgi yalçınkaya


kuaförüm sensin merve eroğlu

kuaförüm sensin merve eroğlu

ceren dalgıç

ceren dalgıç

Kuaförüm Sensin yarışmacıları kimdir?

Show TV'de yayınlandığı ger bölümle heyecan yaratan Kuaförüm Sensin'de takımlar şu şekilde;
Hayat ve Özlem
Bilal ve Buse
Sıla ve Mira
Mete ve Arzu
 


kuaförüm sensin sıla coşar ve mira akkurt
 


KUAFÖRÜM SENSİN SILA COŞAR KİMDİR?

Yarışmaya bu hafta dahil olan kuaför Sıla Coşar 15 yıldır kadın kuaförlüğü yaptığını söylüyor. Sıla Coşar kendisinden daha iyi bir kuaför olmadığını iddia ederek kazanmanın kaderinde olduğunu, kaybetmenin ise lügatinde yer almadığını belirtiyor. Sıla Coşar yarışmaya kadınların gücünü ve kararlılığını sembolize etmeye geldiğini söylüyor.


 


KUAFÖRÜM SENSİN MİRA AKKURT KİMDİR?

1995 doğumlu olan Mira Akkurt makyözdür. Farklı ve ilk defa denenen başarılı makyajları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

kuaförüm sensin bilal ve buse

 


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

kuaförüm sensin özlem ve hayat


KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

32 yaşında olan Hayat Bölükbaşı 15 yıldır bayan kuaförlüğü yapıyor. Kimsenin yanında yetişmediğini ve akademisyen bir kuaför olduğunu söyleyen Bölükbaşı, ödülleri, uzmanlığı ve şovlarının olduğunu dile getirdi.


KUAFÖRÜM SENSİN ÖZLEM KURT KİMDİR?

Evli ve 2 çocuk annesi olan Özlem Kurt 22 yıldır kuaförlük yapan Kurt, 5 yıldır da makyaj sanatçısı olarak çalışmaktadır. Kuaförüm Sensin’e renklerin şovunu yapmaya geldiğini söyleyen Özlem Kurt’un Hayat Bölükbaşı ile birlikteki sloganı ise “herkes konuşur Hayat ve Özlem yapar.

kuaförüm sensin mete şimşek

KUAFÖRÜM SENSİN METE ŞİMŞEK KİMDİR?

Mete Şimşek kuaförlük yapmaktadır. Beylikdüzü ve Etiler'de şubeleri bulunmaktadır. Profesyonel kadrosu ile siz değerli kılıyor ve yeniden aşık ediyor.



kuaförüm sensin arzu gökduman
 


KUAFÖRÜM SENSİN ARZU GÖKDUMAN KİMDİR?

Gül Akıncı, Mehmet Koyuncu, Mete Şimşek, Barış Yalçın, Burak Keskin , Can Turan, Oktay Ufacık, Uğur Yildız, Zahide Karakuş ile birlikte çalışmaktadır. Verdiği hizmetler ise gelin makyajı, gündelik makyaj, haftalık kirpik, kaş alma, kaş boyama, manikür, oje uygulama, pedikür ve profesyonel makyajdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.