Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin bugün yepyeni bir döneme başlıyor. Koronavirüs sebebiyle ara verilen yayınlara bugünden itibaren merhaba diyen yarışma ekibi yine eğlenceli ve dopdolu bir bölümle birlikte karşımıza çıkacak. İddialı takımlara bir yenisi daha eklenecek ve yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Peki Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu ve detaylar haberimizde yer alıyor.

Muammer Ketenci, Adnan Serter ve Sebile Ölmez'in jüri üyeliklerini yaptığı, kadroya Bülent Ersoy'un da eklendiği Kuaförüm Sensin'de heyecan ve kahkaha dolu bir dönem daha başlıyor. Birbirinden ilginç anlara tanıklık edeceğimiz bölümlerde eğlence kadar gerilim de yaşanacak. Ancak mücadele ve rekabet hiç bitmeyecek. Takımlar gösterecekleri performanslarla bilrikte gün sonunda ilk sırada yer almak ve ayrıca hafta sonuna avantajlı girmek istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu ve detaylar haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin'de takımlar kimlerden oluşuyor?

Ara verilmeden önce yarışan Mustafa, Tunahan ve Su Sümeyye'den oluşan birinci takım, Bilal, Buse ve Dilek'ten oluşan ikinci takım, Öncü, Özlem ve Selen'den oluşan üçüncü takım ve Emina, Mira ve Selver'den oluşan dördüncü takım birincilik için yarışıyordu. Son hafta en az puan alan Emina, Mira ve Selver elendi. Ancak farklı bir durum göze çarptı. Yayınlanan fragmanda Selver yarışmaya devam etti ve Su Sümeyye kendisine; 'İki defa elendin ama senden kurtulamadık' dedi. Dilek Kaya'nın yarışmadan ayrılması muhtemel olabilir Çünkü Selver yarışmaya ara verilmeden önce Bilal ve Buse ile yarışmak istediğini söylemişti. Böyle bir değişiklik yaşanabilir. Diğer yandan Best Of haftalarının devam ettiği Kuaförüm Sensin'de heyecan da kaldığı yerden sürecek.

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı


Yeni sezonda neler olacak?

Bugün başlayacak olan programda yeni konseptler de getirilmesi bekleniyor.Özellikle hijyen konusunda. Zaten yayınlanan fragmanda da yarışmacıların temperli maske taktıkları gösterildi. Birkaç önlem daha alınması da muhtemel. Yarışmayı eğlenceli hale getirebilmek adına da yeni değişiklikler olabilir. Yapım ekibi ara verdiği iki süre boyunca en iyisini verebilmek adına her şeyi ortaya koydu. Ayrıca Bülent Ersoy jüri koltuğuna oturacak. Ama bu bir süre olmayabilir. Porgram stok bölümlerle devam edecek.

kuaförüm sensin aleyna deniz

Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 255. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan- Mustafa - Su Sümeyye Puan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet - Ramazan - Aleyna Puan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Öncü - Özlem - Selen Puan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Su Sümeyye Atlı, Mustafa Batur ve Tunahan Dede birinci oldu. Selver, Emina ve Mira sonuncu oldu. Ancak eleme yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum