Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi yeni bölüm ile SHOW TV'de!

Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi yeni bölüm ile SHOW TV'de!
Televizyon ekranlarının en tarz, eğlenceli ve bir o kadar da mesleki eğitim yarışması Kuaförüm Sensin yeni sezona merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan yarışmada kahkaha hiç eksik olmayacak. Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi yeni bölüm ile SHOW TV'deki yerini alacak.

Gözde Kansu'nun sunumu, Sebile Ölmez, Adnan Serter ve Muammer Ketenci'nin jüri üyelikleri ile hafta içi öğle saatlerine renk katan Kuaförüm Sensin yaklaşık iki ay sonra ekranlara dönüyor. Son olarak 3 Nisan'da yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan yarışma, koronavirüs önlemleri sebebiyle yayın hayatına ara vermişti. Global Medya da yaptığı açıklamada tarih belirlenmediğini duyurmuştu. Ancak yayınlanan fragmanlarla birlikte artık yeni sezonun startı verildi ve yarışmanın takipçileri yarından itibaren sevdikleri yapıma kavuşabilecek. Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi yeni bölüm ile SHOW TV'deki yerini alacak.
 


Kuaförüm Sensin Best Of yarışmacıları kimdir?

Salgın öncesinde best of yani en iyiler maratonu ile ekranlara gelmeye başlayan Kuaförüm Sensin'in takımları da oldukça iddialı isimlerden oluşuyordu. Daha önce yarışmada yer almış ve kendini kanutlayan yaroşmacılar kendilerine verilen sürelerde saç ve makyajları yapabilmek için uğraş verdiler. Tunahan Dede ve Mustafa Batur ile birlikte yarışan model Su Sümeyye Atlı Engin'di. Emina Çarkoviç ve Mira Akkurt'un modeli Selver Güneş'ti. Buse Şimşek ve Bilal Ağın ise Dilek Kaya ile yarıştı. Öncü ve Özlem Aslan'a da Selen Eşdur eşlik etti.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek


Son haftada neler yaşandı? Kim elendi?

Kuaförüm Sensin'in yayınlanan son haftasında kıyasıya bir yarış vardı. Adeta burun farkı ile biten maratonda birinciliği 56 puanla Bilal, Buse ve Dilek kazandı. İkinci ise Öncü, Özlem ve Selen elde etti. Arada ki 1 puan fark her şeyi değiştirdi. Bunun için hafta boyunca alınacak her puan finalde büyük rol oynuyor. Üçüncü sırada ise Mustafa, Tunahan ve Su yer aldı. Son sıradaki takım ise Emina, Mira ve Selver'di. Elenen de onlar oldu. Yerlerine gelecek takım da merakla beklenmeye başlandı.

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan


Saadet ve Ramazan geliyor

Yarışmanın yarın başlayacak olan yeni sezonunda elenen takımın ardından yarışacak takım belirlendi. Buna göre Saadet Dinçer, Ramazan Arıkan ve Aleyna Deniz pazartesiden itibaren birincilik mücadelesi verecek. Saadet ve Ramazan daha önce Kuaförüm Sensin'in üçüncü haftasında ekranlarda yer almıştı. Hatta o zaman programın sunucusu Özge Borak'tı. O günden Özlem ve Öncü'yü de daha önceden tanıyorlar. Hatta o dönem Kuaförüm Sensin'in en çok konuşulan isimlerinden İsmihan Çetin de yarışmadaydı. 24 Mayıs 2019 tarihinde ise veda etmişlerdi. Yeni döneme ise bomba gibi ve iddialı geldiler. Performansları merakla bekleniyor.

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin


Bülent Ersoy jüri koltuğuna oturuyor

Global Medya bombayı patlattı ve s on olarak jüri koltuğuna Diva lakaplı Bülent Ersoy'u kadrosuna kattı. Bu hafta ve gelecek hafta yayınlanacak olan bölümlerin stoktan olması beklenirken ünlü ismin bulunduğu bölümlerin kısa sürede izleyiciyle bululşacağı tahmin ediliyor.

Kuaförüm Sensin Selen Eşdur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.