Kuaförüm Sensin 1 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 1 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yeni gün başlıyor. Takımlar bir kez daha modelleriyle birlikte girişecekleri mücadeleden galip ayrılıp günü lider bitirmek ve hafta finali öncesinde avantaj sağlamak istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 1 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz yarışmalarından biri olmaya devam eden Kuaförüm Sensin'in 252. bölümü bugün ekranlarda yer alacak. SHOW TV'nin yayın akışı içerisinde bulunan en önemli yapımlardan biri olan yarışmada bugün yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Alınacak her puan hafta sonundaki final için avantaj demek. Bu sebeple takımlar hummalı bir çalışma içinde olacak ve rakiplerini geride bırakmak için uğraş verecek. Peki Kuaförüm Sensin 1 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Muammer Ketenci'den 35 yıllık itiraf!

Kuaförüm Sensin'in en renkli jüri üyelerinden Muammer Ketenci, Selen Eşdur'un değerlendirmesi esnasında 35 yıl önce ettiği evlenme teklifini açıkladı. Ketenci; 'Bundan bir evlenme teklifi etmiştim 35 sene önce. 25 sene sürdü. Bugün yaşım eğer uymuş olsa bu zerafetin tamaamen her şeyiyle beden bulmuş kadına evlenme teklifi ederdim. Benim bunca zamandır burada oturup bir kadına şunu diğer üç modele de giydirsen asla böyle taşıyamazlar. Küpelerden elmacık kemiklerine, dudaklarındaki seksapalitesinden teninin rengine... Sana anlatamam bunları. O kadar cuk oturmuş ki.. Bayıldım...' ifadelerini kullandı.


Konsept: Gece şıklığı

Yarışmada dün belirlenen konsept gece şıklığıydı. Günlük hayatta oldukça revaçta bulunan gece şıklığı için kuaförler, makyaj uzmanları ve modeller kendilerine verilen sürede işlerini bitirmek için çalışmaya başladı. Günün sonnda ise jüriden puanlar alındı ve Özlem ile Öncü günü birinci tamamladı.

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt


Kuaförüm Sensin 1 Nisan Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 252. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 6
Salı 11
Çarşamba 11
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan Dede / Mustafa Batur Puan
Pazartesi 10
Salı 6
Çarşamba 10
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Emina Çarkoviç / Mira Akkurt Puan
Pazartesi 9
Salı 9
Çarşamba 6
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Öncü Aslan / Özlem Aslan Puan
Pazartesi 7
Salı 9
Çarşamba 8
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.