Kuaförüm Sensin 10 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 10 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarının vazgeçilmez programı Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Final bölümü sonrasında birinci ve elenen takım belli olacak. Kuaförüm Sensin 10 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Öğle kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de 39. haftası da sona eriyor. İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer'in pazartesiden bu yana yarışmaya başladığı haftada bugün bir takım birinciliği elde edecek, bir takım da elenecek. Son kez hünerlerini sergileyecek olan kuaför ve makyözlerin rekabeti nefes kesecek. Peki Kuaförüm Sensin'de 10 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...
 


Kuaförüm Sensin'de final günü!

Dört gün boyunca kendilerine verilen kovboy, deri ve spor şıklığına uygun konseptlerde yarışan takımlar dün de 2020 trendi saç kesimi ile karşımızdaydı. Aldıkları puanlarla son güne giren dört takımdan biri bugün 10 bin lirayı kazanacak bir diğeri de yarışmaya veda edecek. Unutulmaması gereken ise puanların çok yakın olması. Kuaförüm Sensin puan durumu aşağıda yer alıyor. Sonuncu olan takımın dahi haftayı birinci bitirme ihtimalinin bulunduğu yarışmada bakalım sonuçlar açıklandığında neler yaşanacak.

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın


Dört model yarıştı

Uzun zaman sonra dört modelin de ilgi gördüğü bir hafta yaşandı. Özellikle Betül Gündoğar'ın konuşulduğu programda sosyal medyadan da pek çok olumlu yorumlar yazıldı. Kuaförüm Sensin’de bu hafta kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Betül Gündoğar’dan oluşan birinci takım, kuaför Özlem Ürek makyöz Zeynep Uykan model Göknur Şengül’den oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Aslı Fırat’tan oluşan üçüncü takım ve kuaför Hasan Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Sevde Uysal’dan oluşan dördüncü takım uygun saç ve makyaj yapmak için yarıştı.

kuaförüm sensin betül gündoğar
 


Kavgalar eksik olmadı

Kuaförüm Sensin'de eğlence, moda, saç kesim ve makyaj bir yana tartışmalar da güne damga vuruyor. Haftanın ilk gününden itibaren gerginlik yaşanan stüdyoda özellikle puan kavgaları çıktı. Zeynep Uykan ve Özlem Ürek'in koalisyon iddialarıyla sert ifadeler kullanması rakiplerini kızdırdı. Sonuncu olmayı hak etmediğini söyleyen Uykan ağladı, dünkü bölümde de Ürek stüdyoyu terk etti.

KUAFÖRÜM SENSİN BETÜL GÜNDOĞAR


Sosyal medyada demeç yarışı

Programda yer alan adaylar Instagram hesaplarından o gün gelişen olaylara yönelik paylaşımlarda bulunuyor. Takipçileri tarafından da merakla beklenen tepkileri ile açıklamalar yapan kuaför ve makyaj sanatçıları, isim vermeden birbirlerine sataşıyorlar. Kuaförüm Sensin'in en sert haftalarından biri bu bakımdan da geride kalıyor.

KUAFÖRÜM SENSİN SEVDE UYSAL


Aslı Yazar ile Hasan Ağın ayrılacak mı?

Son günlerde haklarında çıkan pek çok iddia ile gündemde olan ve hatta geçtiğimiz günlerde adeta kapışan Hasan Ağın ile Aslı Yazar'In ilişkisi sona mı erecek? sorusu sorulmaya devam ediliyor. Hayranları her ne kadar birlikteliklerine sevinseler de yaşananlar herkesi üzdü. Hasan'ın Buse'den yana tavır alması Aslı'yı öfkelendirmişti. Hatta genç makyöz Instagram hesabından yaptığı sert açıklamaları daha sonra silmek zorunda kalmıştı.

KUAFÖRÜM SENSİN SEVDE UYSAL


Kuaförüm Sensin 39. hafta (194. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 39. hafta (194. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

zeynep uykan kimdir

 


Kuaförüm Sensin 10 Ocak Cuma kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 193. bölümünde büyük heyecan yaşandı programın çarşamba günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Aşağıdaki tablodan  takip edebilirsiniz.

zeynep uykan fotoğrafları

Özlem Ürek / Zeynep Uykan Puan
Pazartesi 26
Salı 23
Çarşamba 17
Perşembe 19
Cuma

özlem ürek fotoğrafları

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 27
Salı 23
Çarşamba 17
Perşembe 26
Cuma

özlem ürek kimdir

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 17
Salı 24
Çarşamba 26
Perşembe 19
Cuma

KUAFÖRÜM SENSİN GÖKNUR ŞENGÜL

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 20
Salı 30
Çarşamba 12
Perşembe 20
Cuma

KUAFÖRÜM SENSİN GÖKNUR ŞENGÜL

Hafta Finali Puan
Özlem Ürek / Zeynep Uykan 104
Hasan Ağın / Buse Şimşek 119
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer 109
Taner Güneri / Aslı Yazar 104

Elenen olmadı. 

Kuaförüm Sensin Aslı Fırat

Kuaförüm Sensin Aslı Fırat

ismihan çetin


kuaförüm sensin aslı yazar

buse şimşek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.