Kuaförüm Sensin 11 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 11 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu
Bilal ve Buse'nin egemenliğine son veren Koray ve Sevil'in birinci olduğu cuma gününün ardından yeni haftaya başlayan Kuaförüm Sensin'de büyük heyecan yaşanacak. Peki Kuaförüm Sensin 11 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde yer alıyor.

Geride kalan haftada Eylem ve Nesrin'in elendiği Kuaförüm Sensin'de pazartesi günü bambaşka bir maraton başlıyor. SHOW TV izleyicilerinin ekran başına kilitleneceği yarışmaya yeni isimler de katılıyor. 4 modelin daha boy göstereceği programda haftanın birincisinin kim olacağı da merak konusu. Uzun süredir yarışmaya damga vuran Bilal ve Buse'nin tahttan indiği haftanın ardından neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Peki  Peki Kuaförüm Sensin 11 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde yer alıyor.
 


Neslihan Aydın ve Veli Taşagıl katılıyor

Kuaförüm Sensin 31. haftası fragmanı ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Neslihan Aydın ve Veli Taşagıl yarışmada ellerini konuşturacak. Çiftin alacağı puanlar da ilerleyen bölümler ve haftalar için referans niteliği taşıyor. Değerli okuyucularımız için Neslihan Aydın ile ilgili hazırladığımız habere , Veli Taşagıl hakkındaki içeriğe de ulaşabilirsiniz.
 

Kuaförüm Sensin 11 Kasım Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 151. bölümünde büyük heyecan yaşanacak. Gözde Kansu'nun sunduğu yarışmada bugünün puan durumu;

Sevcan ve Melek: 26 puan
Neslihan ve Veli: 21 puan
Koray ve Sevil: 17 puan
Bilal ve Buse: 15 puan

kuaförüm sensin 11 Kasım




























Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.



KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.