Kuaförüm Sensin 12 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 12 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
Türkiye'nin en çok sevilen, en tarz ve en eğlenceli yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona eriyor. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede en iyisini yaparak 10 bin lira kazanmak istiyor. Puanlar birbirlerine çok yakın. Ve bugün bir takım da programa veda edecek. Peki Kuaförüm Sensin 12 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan her bölümü ile büyük eğlenceye sahne olan ve aynı zamanda saç kesiminin yanısıra modellik ve makyajlık konusunda da bilgiler aktaran Kuaförüm Sensin'de final gününe gelindi. Takımlar performanslarını sergileyerek jüriden tam puanları almak ve hafta boyunca topladıklarıyla birlikte 10 bin liralık ödülün sahibi olmak istiyor. Diğer tarafta ise yarışmadan elenmeme mücadelesi verilecek. Her hafta sonunda yaşanan büyük heyecan bir takımı üzecek. Peki Kuaförüm Sensin 12 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer almaktadır.

 

Konsept doğal toplu saçlar

Kuaförüm Sensin 12 Haziran Cuma yeni bölümünde takımlar doğal toplu saçlar ve no makeup makyaj yapmak için yarışıyor. Dört takımda yarışan yarışmacılar kendi üzerlerine düşen alanda ellerinden gelenin en iyisini yapacak ve ardından puanlamalar başlayacak. Final öncesindeki güncel puan duırumunu da sizler için hazırladık ve günlere göre de dağılımını yaptık. Aşağıdan okuyabilirsiniz.

kuaförüm sensin melisa seyfi

 

Urfalı kardeşler elenecek mi?

Bilindiği üzere Kuaförüm Sensin'in bu haftaki yeni yarışmacıları Songül Yıldız ve Yağmur Yıldız'dı. Modelleri de Melisa Seyfi de kendilerine eşlik etmişti. Son güne girilirken yeni takım en az puan alan üçlü olarak dikkat çekti ve son sıradalar. 39 puanı bulunan Urfalı kardeşler elenmenin eşiğinde. İlk sırada 45 puanla Bilal, Buse ve Selver var. İkinci sırada iki takım bulunuyor. Tuna, Mustafa ve Selen ile Öncü, Özlem ve Selen 43 puana sahip. Yıldız kardeşler ve modelleri Melisa'nın bugün ekstra bir iş çıkarması gerekiyor. Yoksa elenmeleri kaçınılmaz olacak. Ancak şu ihtimal de var. Işıl Reçber, Bülent Ersoy ve Seçkin Süngüç'ün jüri koltuğuna oturacağı bölümlerin pazartesiden itibaren ekranlara gelmesi bekleniyor. Henüz açıklanmadı ancak beklenti bu yönde. Belki bu sebeple eleme de yapılmayabilir. Ama hafta boyunca gösterdikleri performansa göre elenmeleri yüksek ihtimal gibi gözüküyor.

kuaförüm sensin songül yıldız
 

Kuaförüm Sensin 12 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 264. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Elenen takımı da buradan görüntüleyebilirsiniz.

Bilal, Buse ve Selver: 58
Mustafa, Tunahan ve Su Sümeyye: 56
Yağmur, Songül ve Melisa: 53
Öncü, Özlem ve Selen: 52 (elendiler)

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 11
Salı 13
Çarşamba 8
Perşembe 13
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan- Mustafa - Su Sümeyye Puan
Pazartesi 10
Salı 10
Çarşamba 13
Perşembe 10
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 8
Salı 14
Çarşamba 7
Perşembe 10
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Öncü - Özlem - Selen Puan
Pazartesi 10
Salı 7
Çarşamba 12
Perşembe 14
Cuma

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.