Kuaförüm Sensin 12 Kasım Salı kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 12 Kasım Salı kim birinci oldu? Puan tablosu
Bilal ve Buse'nin egemenliğine son veren Koray ve Sevil'in birinci olduğu cuma gününün ardından yeni haftaya başlayan Kuaförüm Sensin'de büyük heyecan yaşanacak. Peki Kuaförüm Sensin 12 Kasım Salı kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin saç ve makyaj programı Kuaförüm Sensin dün başladığı yeni hafta heyecanıyla nefes kesti. Neslihan Aydın ve Veli Taşağıl katıldıkları bölümle birlikte kendilerini çok iyi bir şekilde gösterdiler ve aldıkları ikincilikle yeteneklerini sergilediklerini kanıtladılar. Diğer bir yandan da Buse ile Bilal'in büyük bir farkla son sırada yer alması herkesi şaşırttı. Son haftalara damga vuran ancak cuma günü Sevil ile Koray'a tahtını kaptıran ikili dün izleyenleri şok etti. Peki bugün neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Yarışmacılar kadar dün modeller de dikkat çeken isimleren oluştu. Buse Dilan Kaya, Tuğçe Kızıler, Meltem Saltar ve Yıldız Berkdoruk kendilerini makyaj sanatçıları ve kuaförlerin ellerine bıraktı. Dört modelin de özgüvenlerinin yüksek olması dikkat çekti. Programda eğlenceli anlara da imza attılar. Yarışmacılar kadar da konuşuldular ve araştırıldılar. Özellikle Buse Dilan Kaya rakiplerine göre çok daha öndeydi.
 

Kuaförüm Sensin 12 Kasım Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 152. bölümünde büyük heyecan yaşanacak. Gözde Kansu'nun sunduğu yarışmada bugünün puan durumu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Yarışmanın bugünkü etabında günün birincisi 20 puan ile Koray ve Sevil ikilisi oldu. Bilal ve Buse ise 19 puan ile ikincilik koltuğuna oturdu. Sevcan ve Melek'in 15 puan ile sonuncu olduğu bugünkü yarışmanın üçüncüsü ise dün ikinci olan Veli ve Neslihan oldu. İkili 17 puan aldı.

kuaförüm sensin 12 Kasım



Kuaförüm Sensin Buse Dilan Kaya Deliler

tuğçe kızıler

kuaförüm sensin buse dilan kaya

buse berkdokur

tuğçe kızıler



buse dilan kaya

kuaförüm sensin neslihan aydın fotoğrafları



melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.