Kuaförüm Sensin 13 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 13 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni gün heyecanı başlıyor. Bilal ve Buse'nin egemenliğini kaybetttiği dönemin ardından bugünün birincisi de merakla bekleniyor. Peki Kuaförüm Sensin 13 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği, birbirinden iddialı dört takımın yarıştığı Kuaförüm Sensin'de çarşamba günü heyecanı nefes kesecek. Dün yaptıkları saç ve makyajlarla yine kıyasıya bir rekabet ortaya koyan takımların bugünkü performansı da merak ediliyor. Bu haftaya Sevil ve Koray'ın damga vurduğu iki günün ardından bugünkü sıralamaları da büyük önem taşıyor. Bakalım liderlikleri devam mı edecek yoksa farklı bir takım mı birinciliği mi üstllenecek. Detaylarını siz değerli okuyucularımıza aktaracağımız haberde puanlamaları da görüntüleyebilirsiniz. Kuaförüm Sensin 13 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Yarışmacılar kadar dün modeller de dikkat çekmeye devam ediyor. Buse Dilan Kaya, Tuğçe Kızıler, Meltem Saltar ve Yıldız Berkdoruk'un aralarında geçen sohbetler ve yarışmacılarla olan diyalogları yarışmayı renklendiriyor.

 


Kuaförüm Sensin 13 Kasım Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 153. bölümünde büyük heyecan yaşanacak. Gözde Kansu'nun sunduğu yarışmada bugünün puan durumu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Sevcan ve Melek: 23 puan
Koray ve Sevil: 21 puan
Bilal ve Buse: 19 puan
Veli ve Neslihan: 17 puan

kuaförüm sensin 13 Kasım



Kuaförüm Sensin Buse Dilan Kaya Deliler

tuğçe kızıler

kuaförüm sensin buse dilan kaya

buse berkdokur

tuğçe kızıler



buse dilan kaya

kuaförüm sensin neslihan aydın fotoğrafları



melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin meltem topçu

buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.