Kuaförüm Sensin 13 Ocak Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 13 Ocak Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın perdesi açılıyor. Birbirinden iddialı dört takım ve yepyeni dört model haftayı birinci tamamlamak için mücadeleye başlayacak. Peki 13 Ocak Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan ve hafta içi her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin, yeni hafta bölümleri ile başlıyor. Pazartesiden itibaren 195. bölümle yayınlanacak olan yarışmada yine kıyasıya rekabet, mücadele, eğlence ve gergin anlar izleyicileri bekliyor. İlk günün konsepti nişan şıklığına göre saç ve makyaj tasarımı ile kıyafet seçimi. Peki Kuaförüm Sensin 13 Ocak Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.
 


Kimse elenmedi!

Kuaförüm Sensin'in geride kalan 39. haftasında ilginç bir gelişme yaşandı. Son sırayı paylaşan Zeynep Uykan ve Özlem Ürek'in takımı ile Aslı Yazar ile Taner Güneri'nin takımı elenmenin eşiğine geldi. Hangi takımın gideceğine yönelik değerlendirme yapan jüri ekibi kimseyi elemedi. Bu nedenle iki takım da bu hafta da programdaki yerini alacak ve performanslarına devam edecek. Zeynep ve Özlem geçtiğimiz hafta koalisyon olduğuna inandıkları yarışmada ayakta kalmayı başardı.
 


Yeni modeller belirlendi

Geçtiğimiz hafta takımlara eşlik eden modeller çok beğenilmiş ve sosyal medyada da ilgi görmüştü. Sevde Uysal, Betül Gündoğar, Aslı Fırat ve Göknur Şengül güzellikleri ile dikkat çekmişti. Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında takımlarla birlikte birincilik mücadelesi verecek modeller de yine adlarından söz ettirecek gibi görünüyor. Büşra Yaşar, Gülşah İzgin, Nisa Kaytuka ve Elvan Doğan bugünden itibaren beş gün boyunca ekranlardaki yerini alacak.


kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir


Geçen hafta ne olmuştu?

Zaman zaman gergin anların da yaşandığı ancak eğlencenin eksik olmadığı Kuaförüm Sensin'de Hasan Ağın ile Aslı Yazar ayrılmanın eşiğine geldi. Bir süredir aşk yaşayan ikili programda ciddi bir tartışma yaşadı ancak sonrasında yaptıkları paylaşımlarla aralarında problem olmadığını söylediler. Buse ve Taner'in ilişkilerindeki varlıkları sebebiyle bazen sorun yaşadıklarını ifade eden Aslı'ya Hasan katılmadığını ve Buse'nin kardeşi olduğunu söyledi. Spikerlik yapan İsmihan Çetin sunduğu haberlerle adından söz ettirdi. Diksiyonu ve mesleğindeki başarısı programa renk kattı. Özlem Ürek ve Zeynep Uykan için adeta çile gibi bir haftaydı. Kendilerine verilen düşük puanlarla potaya kaldılar ve az kalsın eleneceklerdi. Özellikle Zeynep'in Abdullah Sezer ile girdiği tartışmalar çok şiddetliydi.
 

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir


Kuaförüm Sensin 40. hafta (195. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 40. hafta (195. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları





kuaförüm sensin büşra yaşar



özlem ürek fotoğrafları

zeynep uykan kimdir

zeynep uykan fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin 13 Ocak Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 196. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Özlem Ürek / Zeynep Uykan Puan
Pazartesi 18
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin aslı yazar
 

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 26
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 19
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 29
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

özlem ürek kimdir
 

Hafta Finali Puan
Özlem Ürek / Zeynep Uykan
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.