Kuaförüm Sensin 14 Ekim Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 14 Ekim Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu
SHOW TV'nin öğle kuşağında yayınlanan stil yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesi günü yeni bir takımın da katılacağı bölümde performanslar merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin 14 Ekim Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de birbirinden iddialı kuaförler, makyörler ve makyözler günü ve haftayı birinci bitirmek adına yarışıyor. Büyük ödülün 10 bin lira olduğu yarışmada geçen hafta birinciliği Hayat ve Özlem elde etmişti. Ancak elenen isimler de aynı takım oldu. Burcu ve Ateş'in son sırayı aldığı haftada kendi istekleriyle çekildiklerini açıklayan Hayat ve Özlem'in yerine Meltem Topçu ve Murat Ünlü katıldı. Kuaförüm Sensin 12:30'da SHOW TV'de.
 


Kuaförüm Sensin 14 Ekim Pazartesi kim birinci oldu?

Yepyeni modelleriyle renk bulacak olan bölümleri ile bugünden itibaren yayınlanmaya  başlayacak olan Kuaförüm Sensin'in 14 Ekim Pazartesi günü iki sonunucu vardı. Murat ve Meltem ile Burcu ve Ateş sonuncu oldu. 11 puan alan iki takımı 19 puanla Sıla ve Mira takip etti. Gün birincisi ise 26 puanla Bilal ve Buse oldu.



serra yanar

serra yanar kimdir



negiz abasova

kuaförüm sensin nergiz abasova


Kuaförüm Sensin Murat Ünlü kimdir?

Beşiktaş'ta kuaförü salonu var. Tabelasından anlaşılan iki ortağı ile birlikte burayı işletiyor. Müşterilerini özverili çalışmalarıyla adeta yeniden yaratan Murat Ünlü Beşiktaş taraftarı. Ünlü isimlerle de çalışıyor ve onları çekimlere hazırlıyor.




kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


 

Kuaförüm Sensin Burcu Kulat kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Burcu Kulat (Cloud), yeni hafta fragmanı yayınlanmasıyla birlikte çok sayıda kişi tarafından araştırıldı. Kendisi Gaziosmanpaşa'da bir güzellik merkezi işletmektedir. Gelin başı modelleri, kalıcı makyaj hizmetleri, ağda, cilt bakım, saç kesimi, saç şekillendirme, manikür - pedikür, türban Başı modelleri ve tüm modern saç kesimi hizmetleri vermektedir.Salonunda müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.

burcu kulaat


burcu kulaat


 

KUAFÖRÜM SENSİN SILA COŞAR KİMDİR?

Yarışmaya bu hafta dahil olan kuaför Sıla Coşar 15 yıldır kadın kuaförlüğü yaptığını söylüyor. Sıla Coşar kendisinden daha iyi bir kuaför olmadığını iddia ederek kazanmanın kaderinde olduğunu, kaybetmenin ise lügatinde yer almadığını belirtiyor. Sıla Coşar yarışmaya kadınların gücünü ve kararlılığını sembolize etmeye geldiğini söylüyor.

mira akkurt

KUAFÖRÜM SENSİN MİRA AKKURT KİMDİR?

1995 doğumlu olan Mira Akkurt makyözdür. Farklı ve ilk defa denenen başarılı makyajları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.